Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudee nohy

Príspevok v téme: Chudee nohy
Pipi887

Ahoj
Mám taký menší problém.... Neviete mi nejako poradiť? Uz strašne dlho ma trápi že mám neskutočne chude nohy, mám 15.. skúšala som sa aj veľa krát úplne prezierat, ale vždy som len pribrala riadne do zadku a do brucha..nohy nič... Nemôžem nosiť ani leginy pretože tie chude lýtka , chce sa mi grcat z toho, takisto je hrozné aj leto, úplne neznášam keď je teplo a ja si musím dať kratase fakt zle to vyzera, neviem počula som veľa že to je aj genetika ale z našej rodiny nikto také lýtka ako ja nemá.. cvičenie zevraj tiež nejak moc nenapomoze... Viete mi nejak pomôcť? Alebo nejaké skúsenosti?

Bnb

Cvičením si trochu môžeš pomôcť a aj nemusíš. Ber na vedomie, že cvičiť len na jednu časť tela sa nedá, vždy budeš zapájať aj iné svaly a možno sa ti zväčší aj niečo čo nechceš. Zas ani cvičiť na nohy priveľa nie je dobré, potom sú zas problémy s kolenami. Správnym cvičením znížiš tlak na kolená ale ako to je účinné? Veľké zmeny netreba čakať, keď raz máš takú postavu, tak ju veľmi nezmeníš.

nicollette12

Ze cvicenie nepomoze? To ti zasa aky "odbornik" povedal? Jasne ze pomoze, len to je dlhsi proces lebo lytka sa tazsie formuju, ale da sa ich pekne vyformovat... len to by si nemohla byt leniva a prezierat sa zbytocne..... pekne upravit stravu a cvicit, nie vsak len nohy ale cele telo....inak sa to neda, alebo da, daj si tam nejake implantaty ak nemas co s peniazmi.... alebo napichat kyselinou.... boze dievca...

Angelika3

Nuž tak ako by sme ti mali pomôcť, vložiť ti do lýtok výplne? :-D
Proste máš také nohy. Jedine čo ti môžem skúsiť poradiť je cvičiť pravidelne drepy. Odporúčajú sa síce najmä na zadok, ale do určitej miery pekne formujú aj nohy a to najmä lýtka, ktoré ťa trápia.