Ľudia, ja už fakt nevládzem... chodím na strednú a som prváčka. V škole som dosť tichá...a mám pocit, že niektorí to preto začínajú využívať. Dnes spolužiak povedal na moju adresu že smrdím... ale nehovoril to priamo mne ale ostatn_m spolužiakom... ale ja som sa robila, že to nepočujem... a aj pred týždňom mal takú istú narážku na mňa. A on je dosť veľký extrovert. Myslíte, že preto, že sa mu zdám čudná, tak preto má také narážky na mňa ? Lebo ja mám fakt už nervy nato
Už to nezvládam
tak v prvom rade by si sa mala zamyslieť nad tým či to nie je pravda...
používaš antiperspirant...?
Bud mu to budes trpiet alebo sa budes branit.
Bielytesak ty musíš byť veľmi citlivý a dobrý človek :)
BielyTesak, velmi pekne napisane
Máme doplnit správne i, y :) to je kvíz?
Chalan ešte nedospel , robí zo seba frajera pred ostatnými pri tom ani nevie ako sa on sám zhadzuje pred tými inteligentnejšími.
Nie si čudná , máš len inú povahu , každý sme iný a my introverti hold dosť inší od extrovertov , ako my nechápeme ich oni zase nechápu nás. Tak ma napadlo možno sa mu páčiš a snaží sa získať tvoju pozornosť .. ( áno aj takto to niektorý robia ... hrôza )
Inakšie ho ignoruj , ja viem že to bolí ale nedávaj tým slovám pozornosť a váhu pretože čím viac nad nimi budeš uvažovať tým viac ti bude z toho horšie. Jednoducho je taký , povedz si že je to idiot a rob si zase svoje. Ignorácia je najlepšia možnosť pretože ak zareaguješ a on uvidí že na to reaguješ dodáš mu len motiváciu to robiť ďalej a možno aj vo väčšej miere.
To čo živíme to aj rastie , platí to v celom živote , ak živíš zlú myšlienku tak bude rásť a ťažšie sa jej zbavíš.
Držím palce a prajem ti hodne šťastia.