Už to nezvládam

Príspevok v téme: Už to nezvládam
kopka

Ľudia, ja už fakt nevládzem... chodím na strednú a som prváčka. V škole som dosť tichá...a mám pocit, že niektorí to preto začínajú využívať. Dnes spolužiak povedal na moju adresu že smrdím... ale nehovoril to priamo mne ale ostatn_m spolužiakom... ale ja som sa robila, že to nepočujem... a aj pred týždňom mal takú istú narážku na mňa. A on je dosť veľký extrovert. Myslíte, že preto, že sa mu zdám čudná, tak preto má také narážky na mňa ? Lebo ja mám fakt už nervy nato

Anonym_93436

Chalan ešte nedospel , robí zo seba frajera pred ostatnými pri tom ani nevie ako sa on sám zhadzuje pred tými inteligentnejšími.

Nie si čudná , máš len inú povahu , každý sme iný a my introverti hold dosť inší od extrovertov , ako my nechápeme ich oni zase nechápu nás. Tak ma napadlo možno sa mu páčiš a snaží sa získať tvoju pozornosť .. ( áno aj takto to niektorý robia ... hrôza )

Inakšie ho ignoruj , ja viem že to bolí ale nedávaj tým slovám pozornosť a váhu pretože čím viac nad nimi budeš uvažovať tým viac ti bude z toho horšie. Jednoducho je taký , povedz si že je to idiot a rob si zase svoje. Ignorácia je najlepšia možnosť pretože ak zareaguješ a on uvidí že na to reaguješ dodáš mu len motiváciu to robiť ďalej a možno aj vo väčšej miere.

To čo živíme to aj rastie , platí to v celom živote , ak živíš zlú myšlienku tak bude rásť a ťažšie sa jej zbavíš.

Držím palce a prajem ti hodne šťastia.