Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania?

Príspevok v téme: Tetania?
Kaja14

Dobrý deň, mám 19 rokov, pred piatimi mesiacmi som prekonala Bellovu obrnu tváre (už po druhýkrát), bola som okamžite hospitalizovaná v nemocnici, kde bolo robené dvakrát CT mozgu a EKG, všetko bolo v poriadku. Asi dva mesiace ma však trápia bolesti hlavy a pred tromi týždňami sa k tomu pridružilo mravčenie/tŕpnutie prstov, svalové zašklby, kvôli ktorým nemôžem ani spať, pretože sú neuveriteľne silné a to hlavne na rukách a nohách, občas pocit pichania až svrbenia na tele, tras rúk, pukanie, pískanie v uchu a teraz sa ešte aj pridali problémy so zrakom, keď na asi sekundu vidím niečo čierne (to sa stalo asi 4-krát) a keď sa na niečo pozriem, tak mám pocit, že sa to hýbe. Som anemička, minulý týždeň som bola u hematologičky, mám brať železo 3x do týždňa a injekcie B-complex raz do týždňa. Včera som bola u neurológa, ten mi len povedal, že tieto príznaky môžu byť aj z nedostatku B12 a ak mi to do troch týždňov neprejde, urobí mi test na tetániu. Ja som už úplne zúfalá, celý deň len hľadám na internete príznaky, mám veľký strach že by to mohla byť SM. Máte niekto podobné problemy?

nicollette12

Ty v prvom rade urob to, co ti povedal doktor, zacni brat B12, uvidis ci sa to zlepsi, mozno len zbytocne hysacis.....

Lion7845

Testy na borelie, chlamydie mykoplazmy, viry EBV, HSV, CMV hovoria co ? Len mi nenapis, ze ti ich nerobili bo porodim a vykvitnem :D

Tetania je IBA vymyslena PICOVINA a aj cela SM :)