Akoto, ze vyzeram tucna?

Príspevok v téme: Akoto, ze vyzeram tucna?
pro ana

mam 172 cm a 53kg myslite si ze by som mala este zhodit...ked sa pozriem do zrkadla tak vidim iba tlste stehna,ovysajuce brucho,dvojitu bradu a velky zadok ...mam kamaratku ktora je priblizne taka vysoka ako ja ona ma 50kg vazili sme sa unej...ona vyzera uplne perfektne ...ako to ze mame od seba 3 kg a ja som tak otrasne tucna???

kyblik

baby ako zvladate to ze sa o vasom probleme dozveda "verejnost"? nemyslim rodicov ale napr znami, kamarati, spoluziaci a ti to vykecavaju dalej a potom sa uz len dozvedate kto to vsetko vie,...:(
odradzuje ma to od celkoveho vyliecenia je to strasne frustrujuce :(

noooooooooooooooooo

Ahoj, ja mam 164 cm,, a mam 55 kg, co je na moju vysku az az,, ty mas fakt strasne malinku na svoju vysku, uz nechudni prosim ta...

maximalne si vypracuj posttavu, v posilovni aby si ju mala vyrrysovanu a to je vsetko

petickabb

fuuu, no ja ma 172 a 56 kg, a citim sa uplne genialne. po mandliach som schudla 6 kilo, a strasne zle som sa citila, rifle na mne viseli, ziadny zadok, prsia, no katastrofa. ja som radsej pribratejsia ako chudsia. ale asi je to aj tým ze cvicim, teda nie som ako puding. treba jest a cvicit.

fraisee

ja presne viem o com hovoris, baby ktore su odomna chudsie o 10 kil vyzeraju viac tucne ako ja, lebo necvicia, kdezto ja mam postavu pevnu. nicim to neodstranis jedine cvicenim

poliewoocka

Mas BMI 17,915089.Do 20 je "chudá norma",takze mas podvyzivu.Skus zacat radsej cvicit a premen tuk na svaly.V jedle sa neobmedzuj.A..mozno sa len Tebe zda,ze si "trosku viac"..aby nebol problém v tomto..Vela stastia.

sewie

pro ana-super prezyvka btw.- inak pises ze kamaratka je priblizne taka vysoka ako ty,co ak je nizsia?staci par cm-a je to rozdiel vo vahe!to ale nic nemeni na tom ze mate-obe-podvahu,je to velmi malo.ja som teiz mala pri 173 cm 52 kil,potom 47 a stale som chcela schudnut-mylslim ze anorexia je u teba uz v rozbehu!

agina

Cozeeeee???? Pri 172cm vazis iba 53kg???
To potom akoze co mam povedat ja 164/52 a to si myslim, ze mam celkom dobru a normalnu postavu.
Moja, preboha neblazni.