mam 172 cm a 53kg myslite si ze by som mala este zhodit...ked sa pozriem do zrkadla tak vidim iba tlste stehna,ovysajuce brucho,dvojitu bradu a velky zadok ...mam kamaratku ktora je priblizne taka vysoka ako ja ona ma 50kg vazili sme sa unej...ona vyzera uplne perfektne ...ako to ze mame od seba 3 kg a ja som tak otrasne tucna???
Akoto, ze vyzeram tucna?
Ahojte,
mám na vás jednu prosbu...som bulimička-všetko tomu nasvedčuje..v škole prišla reč- voľba diplomovej práce a ja som si zvolila tému tohto \"problému\", tému vplyvu porúch príjmu potravy na ústnu dutinu, netýka sa len bulímie, ale i anorexie. Tak by som vás chcela poprosiť, či by ste sa nechceli zúčastniť na tomto mojom malom výskume :). Jednoducho si len sadnete do kresla a ja vám spravím preventívnu prehliadku- ako u zubára, no bez vŕtania!:D takže zistíte ako sú na tom vaše zúbky a zároveň mi pomôžete.(pre neodbytných kefka curaprox zadarmo :))
Ak si teda nájdete chvíľu čas, tak ma prosím kontaktujte, vycestovať za vami mi nerobí problém- kathawka2@centrum.sk
Nestresuj, ja mám asi tak 169 cm a váha 50 kg :D Tiež si pripadám otrasne tučná niekedy, elnže okolie mi hvoorí, že som ešte chudá, to bude všteko asi len v tvojej a mojej halve :D menej sa pozoruj v zrkadle a menej nad sebou uvažuj, aby to nedopadlo zle - u psychiatra
treba začať cvičiť,potom to ovisnuté bude pekne napnuté na svaloch,poznám super šíhle baby,ale celé sa trasú,lebo necvičia,alebo nemajú fyzickú aktivitu.Inak táto váha na tú výšku je dosť nízka,tak nestresuj.menzes ti ešte nevynechal?
Treba ti vymenit len zrkadlo:D Podla mna musis byt vychrtla. Co chces tolko chudnut? Aby ta seklo do zeme?:D
kyblik...
aky problem myslis? PPP?
ked som mala 17 som mala 58 kg a vyšku mam tiež 172 a pamatam si,že som mala krasnu postavu takže stači ked pocvičíš a najedz sa normalne až budeš cvičiť resp.tancovat a vbnimat svoje telo zistíš aku ti to robí radost a spvneju ti partie a potom sa radsej nepredvadzaj ked budes krasna lebo zavist inych zien a chtíč mužov možu urobit žene zo života peklo...ži STASTNE
je to tym ze sa VIDIS tlsta
kyblik, neries, ze oni ta riesia. ozajstny kamarat sa ta na to otvorene spyta hoci s rozpakmi a akoze kamarat-znamy, sused to riesi moralizovanim akoze za teba. to, ta predsa neodradi.
ano rozumiem len som tym chcela povedat ze ma to jemne demotivuje toto ked vsetci vsetko riesia tak nech si to riesia za mna uplne stracam chut potom riesit sa vobec:(
no ale to bol len taky moj vylev nic s tym nenarobim len neviem ako dat vediet naznamost nech sa do toho nerypu lebo viem co to so mnou robi ked to robia
Ja by som ti skôr radila riadne jesť.Zdravo,nech má telo živiny.Vyhľadaj pomoc,si naozaj chorá a môže ti za chvíľu ísť aj o život. S anorexiou sa nežartuje.