Dlhšie pozorujem toto fórum a všímam si ako tu často pribudajú stažnosti typu "nikoho nemam" nikto ma nechce" najmä od žien..Prečo vy nespravite prvy krok?Prečo si niekoho nezbalíte?Všetko ženy od 16-35 rokov..Je to podla Vás normalne sťažovať sa na veci ktoré viete ovplyvniť?Len ste zasnené princezné?Myslite že nejaky princ sa s ničoho nič objavi? :D Neobjavi :D Vy si ho musite najst,..Alebo ešte stažnosti typu že Vás chcu takí ktorých vy nie..Toto forum som nezaložila za zámerom posmievania ale aby som Vám otvorila oči.Niekedy som tiež taká bola že čakala som na princa..Ale on neprišiel ale predstavte si že normalneho som si zbalila sama..Takže ženy hlavu hore a hor sa na balenie..
Nechápem vaše stažnosti
ked nechapes, tak radsej ani nepis..na blbu otazku a spravu, blba odpoved..
Nechapemnechapem, už chápem ten tvoj nick : "Toto forum som nezaložila za zámerom posmievania ale aby som Vám otvorila oči." : D
Tak ja ti neviem, ale spoločnosť s ručeným obmedzením, zapísaným v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica s názvom Zdravie, nie si zapísaná ako spoločník, ba ani ako konateľ. Takže čo si vlastne založila??? Žeby ruky za chrbát? ; )
My sme tiež pobadali takéto niečo.Sťažovanie trendovo plno ľudí mladí či starí- slovenská povaha.
V poslednom čase vidieť sťažovanie napr. rodín s deťmi- na všeličo/fora - majú toho plno//
.Otvarame im dvere a pozdravíme, prípadne ukludníme nejaké kričiace dieťa na ulici. /či sa im to páči nevedno/.Lebo frčia.
Ved ich to prejde.možno sa chcu vyrozpravať. Zrejme sú to uvahy potom niečomu sa dopracujú.(:
"Vesmír nie je povinný byť v dokonalej harmonii s ľudským chcením"
Jedna kočka, s ktorou som aj chcel byť, mi toľko hovorila o svojom ex-ovi, že ja neviem, ale ja som sa raz normálne aj rozplakal, proste sme plakali obidvaja. Ja som jej povedal, aby sa k nemu vrátila, aj sa k nemu vrátil, v poriadku, mám síce pokoj, ale mama sa ma pýta, ako je to možné, že sa zamykám do svojej malej izby tak často? Ja som jej povedal, že si pozerám pesničky na You Tube so zameraním na meditačnú hudbu, a pritom nesmiem byť rušený. Pochopila to.
LALALI- tak ako pises no...kazdy mame v zivote nieco ine.. ale aj mne skoncil dlhorocny vztah...7 rocny... tiez si pamatam ze ja som robila prve kroky, ja som mala zaujem... cakala som aj na nejake znamenia z jeho strany aked som ich videla pustila som sa do toho..po skonceni vztahu som naozaj nemala energiu ani chut sa zase snazit nieco budovat so strachom ze to zase skonci...a tak som prestala hladat po rozchode..nechala som vsetko plynut tak ako ma, snazila som sa uzit si trochu svoj zivot, sla som do zahranicia na chvilu...po rozchode sa na mna zacali chlapi lepit ale sancu som nedala ziadnemu, bola som vystiavena z predosleho vztahu, vycerpana, frustrovana... azda nepojdem s niekym do vztahu len preto lebo ma niekto o mna zaujem ked viem ze nemam co ponuknut..iba by sme si tym ublizili..a tak ked som vtedy vypadla za hranice prisiel este jeden..snazil sa on uz od prvej chvile.. povedala som mu hned ako to so mnou vyzera ale nemala som nic proti stretavaniu sa (prechadzky, sem tam drink) a vlastne ono to prislo :) vdaka tomu ze som ho spoznala som sa zamilovala aj ja.. a sme spolu.. asi 2,5 mesiaca sme sa stretavali len tak...smiech, sranda, rozhovory, par zazitkov... zamilovala som sa postupne aj ja a ide to :)
Ahoj.No ja som to tiez skusila.Snazila som sa o chlapca.Dal mi sancu, ale vecne ked sme niekde boli, lovil nejake dievcata.Pre mna to bolo nieco hrozne.Ako keby som cakala kym nejaka povoli a on ma necha.Ako by som bola poistka ked mu to nevyjde u druhej.Dost ma to nicilo.Bola moja ziarlivost nespravna, alebo on robil chybu podla Vas.A tak sme sa po 8 rokoch rozisli, cela moja snaha je fuc, lebo prisla zenska 20 rocna ktoru som uz neuniesla.Tak a moje snazenie za 8 rokov je prec.A teraz mam sa zase snazit a zase to nemusi vyjst.Uz sa trochu bojim.A uz ani nemam taku energiu a silu , ako ked som mala 20 rokov.
To nie je ziadna fixacia. Jednoducho muzsky princip je lovit a zensky sa nechat lovit.
Vymienate si role. Muzi su dnes zozensteli, hanbia sa, maju vsetky vlastnosti zien a chuderky zeny, ked nieco chcu, musia si to vziat. Tresnut chlapa kyjakom po hlave, aby sa zobudil a odvliect si ho do vlastnej jaskyne, lebo aj tu dnes zabezpecuju zeny a nie muzi. V tej jaskyni bude vylihovat, neca sa obskakovat, tam ziska rolu dietata, ktoreho jediny ciel he spat, papat, grgat a kakat.
asi preto, ze mnoho zien ma zafixovane, ze prve kroky ma spravit chlap a nie zena..
Keď princovi ponúknu pol kráľovstva do daru, potom to je už iné, každý princ na to skočí (pokiaľ to nie je skrytá princezná).
Ja suhlasim, tiez som to akurat spominala v nejakej inej teme. Pomaly kazdeho chlapa som si zbalila sama, samozrejme, ze som najskvor pockala na nejake tie znamenia, ked vidis, ze to bude pravdepodobne obojstranne, akurat nemas chut pol zivota cakat, kym sa chlapcekovia pokakanucki odvazia urobit ten nenormalne tazky krok :D... ale zas ja som neskutocne netrpezlivy clovek :)