Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechápem vaše stažnosti

Príspevok v téme: Nechápem vaše stažnosti
nechapemnechapem

Dlhšie pozorujem toto fórum a všímam si ako tu často pribudajú stažnosti typu "nikoho nemam" nikto ma nechce" najmä od žien..Prečo vy nespravite prvy krok?Prečo si niekoho nezbalíte?Všetko ženy od 16-35 rokov..Je to podla Vás normalne sťažovať sa na veci ktoré viete ovplyvniť?Len ste zasnené princezné?Myslite že nejaky princ sa s ničoho nič objavi? :D Neobjavi :D Vy si ho musite najst,..Alebo ešte stažnosti typu že Vás chcu takí ktorých vy nie..Toto forum som nezaložila za zámerom posmievania ale aby som Vám otvorila oči.Niekedy som tiež taká bola že čakala som na princa..Ale on neprišiel ale predstavte si že normalneho som si zbalila sama..Takže ženy hlavu hore a hor sa na balenie..

nicollette12

nechapemnechapem - ja som sa na nieco pytala teba, a precitaj si to po sebe este raz, akym stylom to je pisane, kazdy ti tu napise ze ked si to precita tak to vyznie ako keby to pisala az nezdravo sebavedoma slecna, ktora ma v hlave o sebe namyslene tolko ze jej o chvilu vybuchne... :)

nechapemnechapem

nicollete12-...Povedz mi len jedno...Kde tu o sebe pišem aka som užastna?Ukaž mi tu vetu že kde chcem vedieť....

nicollette12

Mna by zaujimal tvoj vek, lebo taketo vyroky mi pridu ako na 14 rocne dievca ktore si "zbalilo" prveho frajera a uz pise ako sa zeny maju podliezat chlapom aby nejakeho mali :D ale ak mas viac tak by som popracovala na vyjadrovani, lebo tu si clovek chodi po radu, to ano, ale nechodi sem citat vyplody o tom aka si uzasna :)

nechapemnechapem

Tutanchamon-konečne normalny nazor zo života ;-)

Vy ostatni: Aky pocit samoty či čo tu pišete?Tak a sme doma už sa tie ženy začali ozývať :) Ja som toto forum založila aj keď sa Vám to nezdá za účelom pomoci a otvorenia oči mnohym ženam a dievčatám,.Veď je to verejné forum nie??Tak kto nechce nech neprispieva..

pedag

Jasné, jasné, len kto robí rukami, to sa cení. A všetci ostatní intelektuáli môžu ťahať do pi.e? Že? Ty si vyštudoval 4 roky, aby si sa mal lepšie ako ja, čo som študoval celý život. Ale vieš čo? Maj sa dobre, každý má iné hodnoty.

TutanchámonxD

Samozrejme, že čakajú oni, ktorý chlap ich zbalí :D Priveľa pozerali rozprávočky v dectve, kde videli, že prišiel princ na bielom koni a začal prejavovať city k princeznej a presne tak sa cítia aj tieto slečny čo sem chodia písať tieto bludy :D

Za ten čas čo sa sťažujú už možno dávno mohli mať chlapa, ktorého chceli no radšej budú čakať ako ropuchy na kameni či sa nejaký chlap neozve prvý. Sranda no :D

pedag

Keď človek vytvorí nejaký fór, lebo veľa ľudí má depresie, tak ani to nie je dobré. Ale asi to je dobré, lebo moje príspevky (akokoľvek bláznivé) tu zostávajú:-) Ja som svoje dosiahol.