Prosim pomoc, je to stale coraz horsie a horsie mam to minimalne 2 roky no teraz ked sa pozriem napr do snehu, monitora, jasneho svetla vidim neskutocne mnozstvo tychto veci, co sa s tym da robit? Zda sa mi ze mam toho stale viac a viac, len mi to robi stresy, neda sa mi na nic sustredit ked toho tolko vidim.
MUSKY PAVUCINY V OKU SA STUPNUJU
a s neurologom si to riešil? krčna chrbtica,.. alebo nizky tlak...
Nuž, toto je náročná téma na pochopenie. Ale je pravdou, že pavučiny bez pavúkov možno vidieť aj inde. Netvrdím, že som to videl live, ale viem si to live predstaviť. Že vraj z pavučín robia aj neprestrieľne vesty. Cez pavučinu proste neprejdeš, to je fakt.
Ake moznosti su?
Nie probelmy so zrakom emam ziadne, vidimvyborne do dialky aj do blizka, navstivim ocneho no bude to za dlhsie, preto sa pytam teraz.
No je toho hodne a mam pocit ze stale viac a viac co by to teda mohlo byt ked je to vo velkom pocte?
Častejšie sa vyskytujú u ľudí s myopiou, je možnosť, že máš miernu poruchu zraku.
A okrem toho, ak ich je veľmi veľa tak sú určité možnosti..
A ocny mi povie co? naucte sa s tym zit?
Nechapem ako by mal mozog ignorovat, ja praveze tie vlakna vidim a coraz castejsie, neda sa na nic sustredit, hlavne na velkom svetle.
Navštív očného lekára, ale je fakt, že tvoj mozog by už mal tieto vlákna ignorovať.
Tak bohuzial na to sa neda zvyknut, mam to uz 2 roky a nezvykol som si, len sa mi to stale rozsiruje, za chvilu nebudem vidiet nic ine len musky a cierne bodky.
Nespravis s tym nic, casom si zvyknes, ako ja.