Kde nájsť kamarátky?

Príspevok v téme: Kde nájsť kamarátky?
NyanKitty

Ahojte. V poslednej dobe sa dosť utápavam v jednom probléme. Nemám kamarátky, a tie, ktoré som mala boli len dočasné. Veľmi rada by som si našla kamošky ktoré by mi boli podobné, boli by za každú srandu, spontánne a dobrodružnejšej povahy. Som v 1. ročníku VŠ (Košice) a veľmi chýba akýkoľvek kontakt s dievčaťom, ktorému by som sa mohla vyrozprávať, sem tam niekam zájsť. Kde mám hľadať? Na rôzne párty a diskotéky chodím nerada čiže tam určite nie. Už som zúfalá...kamarátov mám, ale najradšej by som mala kamošky, predsa len, s dievčaťom by som si porozumela viac.... za akékoľvek rady ďakujem

hildahil

To sa postupne rozbehne. Čo si spomínam, tiež to išlo na VŠ tak, že keď sme stáli pred učebňou a čakali na hodinu, tak sme sa začali rozprávať, viac sa spoznávať. Jasné, že to s niektorými nešlo hneď, lebo na každej hodine som bola s niekým iným, ale časom sa to poddalo :)

adii1

Ahojte, otváram túto tému. Ak je to aktuálne a chcela by si niektorá z vás popísať, kľudne mi môžete napísať na môj mail (adavavrikova1@gmail.com). Pekný večer :).

1vka

S kamaratstvom je to jak s laskou, musi si ta to najst same, neda sa k tomu dotlacit ani vynutit ani nic podobneho, inak by to bola len pretvarka a utek pred samotou, no a nic z toho.

Shinny

Ahojte, tiež mám málo kamarátok a budem rada, ak nájdem niekoho, s kým budem môcť pokecať, písať si :) v tejto dobe je dosť ťažké nájsť niekoho normlálneho, aspoň pre mňa :) mám 23 rokov. Mail shinny@azet.sk, kľudne sa mi hocikto ozvite :)

Slamka8

Ahojte baby, ak by niektorá chcela popísať alebo sa aj stretnúť, bola by som veľmi rada, tiež mám viac kamarátov ako kamarátiek, resp. keďže študujem v Česku, doma ich mám málo. :) som z okolia ZA, keď tak mail slamka8@azet.sk :) :)

Momiina

Ahojte, tiež mi chyba spriaznena duša ženskeho pohlavia :) študujem v BB, som zo ZA ale mne nerobí problém aj cestovať, tak iné mesto nie je problém :) :)

Simka 93

Ahojte kočky :) aj ja by som sa veľmi rada spoznala s nejakou slečnou študujem v BB ale bývam na Kysuciach :) ak by ste mali chuť aspoň na FB alebo na IG pokecať budem veľmi vďačná :)

lauraaaaaaaaa

Hľadám kamarátku z KE alebo okolia .. mám 24 rokov .. na stretka, kávu nákupy .. :) nechaj mi tu IG alebo mail ozvem sa.