Čo si mám myslieť

Príspevok v téme: Čo si mám myslieť
fraja

Už dlhšie premýšľam nad jedným chalanom v škole. Keď sme pred pár mesiacmi mali v našej škole také podujatie tak tam som ho zazrela prvýkrát a on mňa tiež. (ale nepoznám ho vôbec) Strašne sa mi zápačil... a teraz keď ho niekde zbadám na chodbe ( keď ideme napr. do jazykovej učebne) tak keď ho vidím a aj on mňa zazrie tak sa sa seba pozeráme... ako také teliatka... mne sa páči, ale bojím sa či to je obojstranné. Áno je pravda že sa na mňa dlho pozerá a ja tiež ale nikdy sa na mňa ani len neusmeje ani mi nedá proste žiadny náznak... len sa pozerá proste. Stalo sa vám už tiež také niečo ? Lebo ja fakt už neviem čo si o tom mám myslieť.

fraja

@jozefinana @BielyTesak4 hej pýtala som sa naňho spolužiačok, ale nikto o ňom nič nevie (pravdepodobne preto, lebo my sme prváci a on je tretiak alebo štvrták. A príde mi divné pýtať sa nejakej učiteľky že ako sa volá a kto to je, chápete.

dia58dia

Myslim, ze to nemoze byt take tazke zistit, ako sa ten chlapec vola. Mne ked sa nejaky pacil, tak som velmi rychlo zistila jeho meno a to bolo v tej dobe este tazsie, lebo socialne siete este az tak neboli, iba pokec:-D:-D

fraja

@swetlina no mňa to tiež hneď napadlo :D lenže neviem ako sa volá, vôbec ho nepoznám. A na našej školskej webovej stránke nie je zoznam žiakov ani nič

nameNick

Ahoj fraja :)

To, že sa na teba pozerá hovorí o tom, že sa mu páčiš. My ľudia sa totiž to radi pozeráme na veci, ktoré sa nám páčia. Napr. keď ty v okolí zaregistruješ pekného chalana (povedzme jeho), tak sa na neho máš tendenciu pozerať, čo si aj potvrdila :) . A naopak, keď zaregistrujeme niečo škaredé, čiže pre náš pohľad nepríjemné, tak sa tomu pohľadom logicky vyhýbame. Čo myslíš, pozerala by si sa na škaredého chalana, ktorý na teba stále zíza ? :)

A to, že sa na teba pozerá a popritom mrzne znamená, že sa ťa hanbí, takže má zrejme strach z odmietnutia :) . Zmrznutie (ako už spomenul BielyTesak4) je automatická reakcia na nebezpečenstvo (to má súvis s predkami a evolúciou, ale to je na dlho :-D). Ak s ním teda niečo chceš mať, daj mu na javo, že pre neho nie si nezpečná a daj mu najavo záujem (pri takom ti úsmev stačiť nebude, musíš sa mu prihovoriť ;) ).

fraja

Ľudia, ja čím viacej nad tým rozmýšľam tak tým mám väčšie obavy...strašne stresujem... Čo ak sa vážne iba čuduje, že prečo naňho zazerám jak sprostá :(

fraja

@kolkotoje haha, to ma pobavilo... ale takto to nie je. Lebo viackrát sa stalo, že som naňho pozrela a on sa prvý pozeral :D

kolkotoje

zízaš na neho a on sa pozrie na teba a nechápe že čo po mne tá krava tak čumí...

venuj sa radsej skole...