Čo si mám myslieť

Príspevok v téme: Čo si mám myslieť
fraja

Už dlhšie premýšľam nad jedným chalanom v škole. Keď sme pred pár mesiacmi mali v našej škole také podujatie tak tam som ho zazrela prvýkrát a on mňa tiež. (ale nepoznám ho vôbec) Strašne sa mi zápačil... a teraz keď ho niekde zbadám na chodbe ( keď ideme napr. do jazykovej učebne) tak keď ho vidím a aj on mňa zazrie tak sa sa seba pozeráme... ako také teliatka... mne sa páči, ale bojím sa či to je obojstranné. Áno je pravda že sa na mňa dlho pozerá a ja tiež ale nikdy sa na mňa ani len neusmeje ani mi nedá proste žiadny náznak... len sa pozerá proste. Stalo sa vám už tiež také niečo ? Lebo ja fakt už neviem čo si o tom mám myslieť.

nicollette12

fraja - preco by si ho mala odplasit? Podla mna bude rad, mozno sa bude hambit, ale urcite ho tym nevystrasis ani nic podobne....

Anonym_93436

Ak sa neusmeje tak to neber ako zlé znamenie , my chalani niekedy zamrzneme keď sa na nás dievča takto pozrie , chceme sa usmiať a niečo povedať ale slová vypadnú a z tela sa stane socha :)

fraja

@nicollette12 Dobre, ďakujem za radu. Ja sa teda naňo skúsim tak trošku usmiať keď ho uvidím. Len dúfam, ž e ho tým nevystraším alebo tak... lebo sa aj trochu bojím že keď ma uvidí ako sa naňho usmievam tak on sa na mňa neusmeje...

nicollette12

Zober si to tak, ze on si moze mysliet ze nemas o neho zaujem, kedze tiez mu nedas ziadny naznak a iba na neho pozeras... inak daj pozor na to, akym pohladom na neho pozries, lebo on to moze brat aj tak ze iba zazeras ked mas taky vyraz... nabuduce ked ho uvidis tak sa na neho usmej ... nevidim v tom nic zle... ja sa napriklad usmievam skoro na kazdeho a nielen muza ked niekto pozera, potom zvyknu ludia tolko necumiet :)