Ahojte..Asi je to u každého individuálne ale aké by mali byť 17 ročné ženy ?Výzorovo,spravaním aké by mali mať aktivity a tak?Moja jedina aktivita doteraz bola baliť chalanov a pytať od nich kontakt na seba hehe...Tak preto sa pýtam ake by mala mať rozumové schopnosti,mala by mať vážny vzťah alebo ako to je?Aj preto sa pýtam že veľa ľudí od 15-20 sa tu sťažuje že nikto ich nechce a tak..Ale pochybujem že preto oni niečo spravili..Stažovať sa može každý to nieje pekná aktivita..čo si otom myslíte ake by mali byť?
Sedemnástky
Si akurat tak na smiech, potom sa necuduj ze ta berie kazdy ako menejcennu, privelmi si o sebe myslis... trosku pokory by ti neuskodilo....
Smiesne je to, ze tu zakladas temu o tom aka si super. Prave to vyznieva a dokazuje, ze si nezrela.
Inak bolo tam, ze zrela, kde si vzala nezrela?
V 17tke by si uz mala vediet citat, ked nam chces dokazat, ze pisat a zit uz vies.
Ja už len toľko :) Je trošku smiešne vidieť aj to že keď mate od 30-40 rokov že si myslíte že ste zožrali všetku mudrosť sveta :) Možno je smiešna moja "nezrelosť" ale je aj smiešne to ako si myslíte akí ste všetci inteligentní lebo "Vás veľa život naučil".... :) Tým pádom ste aj vy boli v 17 nezrelí nie? :) A ešte niečo: existuje veľa mladých rozumných ľudí a veľa starších nerozumných :) Vraj nezrelá :) No ako sa hovorí "Podľa seba súdim teba" :)
Nechajte ju už tak. Všetci,čo tu sme nad 25 rokov sa zhodneme,že má život pred sebou a že všetko časom bude brať inak. Prídu deti,práca a pod... Tak si ,dievča zlaté, uži ešte strednú kým môžeš. 17 je mladučký vek na pár vecí a na druhú stranu si dosť stará na iné. Veci. Ale po 20,maturite ťa už budú brať inak. Všetci sme si tým prešli ! :)
odhliadnuc od iných vecí mňa najviac zarazilo - "moja jedina aktivita doteraz bola baliť chalanov a pytať od nich kontakt na seba hehe." a následne "A ty ako vieš že nemám vážny vzťah?Mám vzťah".. dokonca si ho nazvala aj VÁŽNYM vzťahom.. trochu zvláštne..
Tuto temu si vobec zakladat moja nemusela. Nik neodsudzuje 17tky a nikoho nezaujima ako ziju. Jednoducho si vsetci myslia, ze su to iba hlupe deti, ktore sa hraju na zrele zeny. Ved tak aj mnohe koncia.
171717 - no tak to urcite nie je tak, ze by si mala sediet doma a hrat sa s barbinami, to tu ani nikto nepise.. ja som ti iba napisala, ze do buducna sa radsej nieco priuc doma, preto pomahaj s varenim, upratovanim a roznymi inymi vecami, lebo ked budes raz s tym tvojim byvat, tak aby si vobec vedela nieco robit a postarat sa o domacnost, nie len zabava a diskoteky atd.. takze to bolo myslene tak, kedze si sa pytala ako by sa dievca v tvojom veku malo spravat ,ci nieco na ten sposob....
a k tomu tvojmu vztahu - to je vsetko pekne, ale neviem odkial si zobrala ze je vazny... no ale ked je podla teba toto vazny vztah, tak beriem (ved predsa je to individualne) ale v zivote si toho este tolko zazijes, tolko toho este pochopis, ze potom budes brat pojem vazny vztah inak :) ale zatial ak si myslis ze to je vazne tak drzim palce....
nicollete12-Vážny vzťah vtom zmysle že sa máme radi,pomáhame si,komunikujeme,snažime sa aspon po tych brigádach zarábať peniaze do buducna,(kedže obaja študujeme),samozrejme mávame spolu pohlavny styk(nie z vypočítavosti),a úživame si každy jeden den naplno kedže nevieme ktorý môže byť posledný :) Tak myslím si že nieje to take nezrelé "detské" za ručičky...
Presne kvoli tomu som založila túto tému lebo každý odsudzuje 17-tky ktoré majú vzťahy.Asi by rodičia aj každý chceli aby sa doma hravali s barbinami a sedeli zavreté medzi štyrmi stenami a stoho im cvoklo :)
Ale vlastne stym som počítala že každý 17 ročne ženy berie ako menejcenné :)
Mit-môže dievča urobiť prvý krok ja som si svojho zbalila tak že som ho vzala na diskoteke tancovať a prvá od neho popýtala FB...A zatial sme spolu :)
Bude iný a iný až kým nezostárneš a kozy ti nebudú visieť po kolená. No, schválne, ako.tých chalanov "balíš" ? Vo svojom okolí som nič také nepostrehou.
A neda mi to nezasmiat sa nad vetou ze "mam vazny vztah" .... ano v 17 rokoch, ako to posudzujes ze je vazny?