Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sedemnástky

Príspevok v téme: Sedemnástky
171717

Ahojte..Asi je to u každého individuálne ale aké by mali byť 17 ročné ženy ?Výzorovo,spravaním aké by mali mať aktivity a tak?Moja jedina aktivita doteraz bola baliť chalanov a pytať od nich kontakt na seba hehe...Tak preto sa pýtam ake by mala mať rozumové schopnosti,mala by mať vážny vzťah alebo ako to je?Aj preto sa pýtam že veľa ľudí od 15-20 sa tu sťažuje že nikto ich nechce a tak..Ale pochybujem že preto oni niečo spravili..Stažovať sa može každý to nieje pekná aktivita..čo si otom myslíte ake by mali byť?

nicollette12

171717 - musim suhlasit s Alkou, si strasne nezrela, je to vidno z tvojho postoja k celej situacii, inak naco si vobec zakladala temu, ked nechces radu, iba sa snazis presviedcat tvojimi nezrelymi neobjektivnymi nazormi? A aby si vedela, ja nemam 15 ani 24, takze myslim si, ze mam iny pohlad na to ako ty, viem sa na to pozriet aj trosku inak, ako ty... ako som ti uz napisala, ked sa mas takto dobre tak si uzivaj pokial nebudes stara, lebo vtedy uz moc toho neponuknes... :)

Alkaaa

Prosim ta co vlastne riesis v tejto teme?
Zato, ze sa to stalo tvojej kamaratke, nemusi sa to stat kazdemu. Kazda minca ma dve strany. Si velmi nezrela este.

171717

nicollete12- A ty ako vieš že nemám vážny vzťah?Mám vzťah..Nepoznáš ma tak ako nechápem.Moja kamaratka ma 24 rokov tiež si myslela že je to ten pravý a podviedol ju :D po 4 rokoch chodenia... mali sa brať ...Takže určite keď sa mi aj tento vážny vzťah rozpadne príde iný a iný ;-)

nicollette12

171717 - ved v teme uvadzas ze chces vediet ci ma mat dievca v tvojom veku uz vazny vztah, tak ti odpovedam konkretne na teba, ze ty este urcite nie si schopna ho mat... a ano aj v tejto dobe existuju vztahy, kde sa obaja miluju a nemaju dovod sa podvadzat a aj po 10 rokoch im to klape tak ako na zaciatku... a po mesiaci s niekym zacat chodit? Ano, je to v poriadku, ak je to v tvojom veku a su to take kratke kvazi "detske" vztahy, ale ja osobne by som po mesiaci urcite s nikym nezacala normalny vazny vztah... najprv treba cloveka dobre spoznat (samozrejme neda sa odkryt vsetko, hlavne nie tie negativne vlastnosti), ale ak chcem s niekym zacat vaznejsi vztah, tak sa treba najprv spoznat... a dost ma zaraza to, ze podvadzania a pod. veci beries ako keby to bola uz sucast tejto doby... ano je to tak to ti dam za pravdu, ale ak vazne najdes cloveka, pri ktorom vies, ze to je ten pravy a bude vam to klapat, tak hned zmenis nazor na vztahy celkovo... pisem ti z vlastnej skusenosti.. a si este mlada, takze taketo veci neries, uzivaj si ak ti to takto vyhovuje, bud rada ze si u chlapcov ziadana a ze ti to cislo daju a neries druhych, kto a preco si nemoze nikoho najst... a vyvediem ta z omylu, netyka sa to len vekovych kategorii ake si uviedla, niektori ludia si nemozu najst nikoho aj v ovela vyssom veku (ale to uz je potom o niecom inom), chcem tym podotknut ze je uplne normalne ak si niekto nevie do 20tky najst partnera... nie to 15 rocne deti....

171717

nicollete12-ja nevravim že za každym chlapcom ale ak sa niekto velmi zapáči nevidím dôvod prečo nespraviť prvý krok a do mesiaca snim nezačať chodiť.."Važny vzťah"...To je taká fráza dobre vieme aké su dnes vzťahy každý každého podvádza..Tak ja neviem..Takže dnes su všetky vzťahy len tak naoko nevažne nielen vzťahy 17-tok..Ako povedala moja kamarátka veľký obdiv maju ľudia ktorí dnes pôjdu do takeho niečoho ako manželstvo..Riziko veľké

nicollette12

Moja ty si dobre sprostucka, este sa chval tym, ze nic ine nerobis iba sa snazis podliezat chlapcom.... ved ich takto odplasis... kde sme preboha, prv to vobec neexistovalo, ze by zena prisla za chlapom a pytala od neho cislo a vtierala sa mu... chapem, ina doba, ale neznizuj sa na taku uroven... a ak chces uprimny nazor a radu, tak bud sama sebou a radsej pomoz doma mame napriklad s varenim, uprac atd... mozno sa aj nieco priucis do buducna ako len obletovat okolo chlapcov... a mudry chlap chce zenu do zivota, ktora aj nieco vie a ma vie sa postarat aj sama o seba a nie je odkazana iba na neho... cim skor sa naucis taka byt, tym lepsie ... no teraz mi ani zdaleka nepride ze si zrela na vazny vztah...
co sa tyka vyzoru, tak isto-bud sama sebou... chapem ze teraz je v mode ze 17 rocna baba vyzera ako cerstva 35ka, ale je to skor smiesne ako pekne... ja v 17 som chodila na vytvarne kruzky, ucila sa do skoly, pomahala doma mame, varila, upratovala atd... no teraz je ina doba, teraz 17 rocne sa chodia spijat, fajcit, flakat sa, su zmalovane ako marfuse, kazdy tyzden iny frajer atd... (cest vynimkam, ale vidim co sa deje napriklad tu v BA) ...

Mitt

Žena je v 17 rokoch už zrelá na materstvo. Kedysi mali v takomto veku deti. To len v dnešnej dobe sú ženy sprosté bezohľadu na vek...