Ako schudnúť bez cvičenia a zmenšenia pŕs?

Príspevok v téme: Ako schudnúť bez cvičenia a zmenšenia pŕs?
Mia_aaa

Mám 14 a pár kíl navyše. Už dlhšiu dobu sa snažím schudnúť, ale nikdy mi to dlho nevydrží. Každý môj pokus o zdravý životný štýl bol odsúdený na zánik. Dá sa schudnúť aj bez cvičenia a straty pŕs? Myslím len s nejakou diétou.. Máte nejaké odskúšané diéty, popri ktorých ste necvičili? Vopred ďakujem za odpovede.

ella811

A ešte čo sa týka chudnutia z pŕs, tak ja sa tiež toho zvyknem obávať, keďže z nich mi to ide ľahučko dole, ale cvičím aj cviky na prsia, tým pádom sú pevnejšie a svalstvo si budujem. ;-)

ella811

No diéty nie sú dobre v žiadnom veku a v tvojom už zvlášť nie. Viem to, lebo sme rovnako staré. Ja mám asi tiež pár kíl navyše, akože na pohľad to nevidno, ale mám. Strava tvorí 70% a pohyb 30%, ale keď chceš schudnúť a byť potom ochabnutá a mľandravá, čo bude vyzerať zle, tak prosím. Ale pohyb ťa nezabije. Podľa toho, koľko je tých pár kíl, lebo kľudne je možné, že máš 165 cm a 50 kíl a si myslíš, že máš pár kíl navyše...
Začni cvičiť určite, nebuď lenivá, telo sa ti neskôr odvďačí, aj teraz. Chceš predsa vyzerať fit a leto sa blíži, plavky volajú, tak aby si vyzerala nejako. Ale buduj životný štýl, nie postavu do leta. Ráno vypi vlažnú odstátu vodu s citrónom, ktorá má skvelé účinky, prečítaj si o nej, naštartuje metabolizmus, podporuje chudnutie tým pádom, naštartuje telo atď atď...Vylúč zo stravy slané a sladké, jedz veľa zeleniny, ovocia primerane a doobedu ovocie, zeleninu aj aj. Jedz všetko, ale v primeraných dávkach. Pi veľa, nesladených nápojov, najlepšie vodu, alebo čaj nesladený. Keď toto zvládneš, bude to fajn. Hlavne vylúčiť sladké a slané. K tomu pohyb a budeš tip top.
Čo sa diét týka, tak sa môžeš nahodiť na anorexiu a iné nechutné poruchy príjmu potravy+ tvoje telo sa ti neodvďačí, nevydržíš tak dlho a jojo efekt sa takmer so 100% pravdepodobnosťou dostaví. Diéta je fakt to najhoršie, čo by si mohla urobiť. Hlavné je tiež jesť pravidelne, zdravo, tak aby ti jedlo chutilo a nebola si hladná. Občasný cheat day prežiješ. ;-)
Veľa šťastia. ;-)

Sofik20

Ak budeš chudnúť tak aj z prs bohužiaľ...A dá sa schudnúť aj bez pohybu ale s pohybom je to oveľa jednoduchšie a pekne sa ti spevní telo...Nechápem, prečo nechceš aj cvičiť?