Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Majú zo mňa strach ?

Príspevok v téme: Majú zo mňa strach ?
Duuch

Majú zo mňa strach ? Som na praxi , stojím pri okna a predo mnou je učiteľ ktorý inštaluje program na PC , robím na mobile , zasmejem sa a on sa na mňa zvláštne pozrie tak ako sa na mňa pozerá keď s ním mám hodiny , je to divný pohľad až ma znepríjemňuje a nie je to len on ale aj pár ďalších učiteľov./učiteliek Všímam si tie zvláštne pohľady aj v rodine , pomaly ako keby videli ducha alebo čo,

Nechápem tomu , mám niekedy pocit že o mne vedia niečo čo ja sám neviem , napríklad majster na praxi sa ku mne správa až moc dobre a tak isto učitelia a učiteľky si ani nevšimnú keď napr zaspím na hodine.
Niekto by povedal veď sa na teba len tak pozrú .. nevideli ste ten pohľad , je v ňom naozaj niečo znepokojujúce.

Duuch

Sedím v lavici a on sa mi pozrie do očí s tým divným pohľadom alebo sedím na návšteve a člen z rodiny sa takto na mňa priamo pozrie , to nejde prehliadnuť ale rešpektujem vaše názory. Medea7 , nie nemal by som z toho dobrý pocit a ani nemám , preto tu priamo píšem ... Ako hovorím , znepokojujú ma tie divné pohľady ale ak mi neveríte tak nevadí.

Medea7

To si asi namyslas. To len ty tak vidis pricom ti ludia rozmyslaju nad uplne inymi vecami. A keby sa ta bali mal by si z toho dobry pocit ?

nicollette12

Niektori ludia si velakrat neuvedomuju napriklad zmeny v ich spravani, alebo celkovo ako vyzaruju, vyjadrovanie atd.... to moze byt aj tvoj pripad.... mozno si to aj domyslas, pretoze ked sa tym zaoberas a sledujes ich pohlady tak ti to moze utkviet v hlave a ked sa na teba iba tak niekto pozrie tak ten pohlad vnimas uplne inak... proste si viac vsimavejsi, ale je to aj v hlave...prestan to tak riesit a uvidis ako to bude potom

pedag

Mal by si si urobiť test humanoidity, či si vôbec človek. Možno ti vyjde, že si duch alebo nejaká iná oštara. Môjmu kamarátovi vyšlo, že je štrkáč a druhému kamarátovi vyšlo, že je myš. Keď sedíme na pive, tak ten prvý stále slintá, keď na neho pozerá, na toho druhého. Asi to vážne súvisí s tým, že to nie sú ľudia. Ale najbližšie ja už toho myšiaka brániť nebudem, pre mňa za mňa, nech ho kľudne aj zožerie.

Duuch

No viem že ma ľudia vidia ako hodne kludného a pokojného človeka , že by som bol ním kludný až moc ? Aspoň sa tak javil ? Pomaly ako mŕtvola.

Neviem si ani predstaviť že by som sa ich to takto spýtal na rovinu , sú to len pohľady ale musel by som byť slepý aby som to v ich očiach nevidel.

Preteba

Častokrát si človek neuvedomuje aký je, sám seba človek vidí úplne inak, ako Ťa vidia druhý. Opýtaj sa ich narovinu, čo ich znepokojuje.