Zdravim, chcel by som sa poradit ohladom liecivej vlozky, kedze asmozrejme ked som u zubarky tak sa zabudnem pytat, a telefon pouzivat neviem :X
Zub ma nebolel ale zevraj tam bol hlboky kaz, zub bol otvoreny, bola mi dana lieciva vlozka, predpokaldam antibiotika na liecbu infekcie.
Zub ma bolel par dni po vrtani, predpokladam ze kvoli zasahu, to preslo, ale neskor prisla taka ina bolest, ako keby nie zubu, viem nanho hryzt, ale skor tlak,cela sanka az lice. Opuch ziadny nemam. Postupne teraz tieto perma-bolesti ustupili, neberiem uz nic od bolesti, aj ked zub je taky akysi divny, citlivy, zvrchu tlak je ok, ale zboku, zvonku tvare ak si zatlacim kolmo ako keby na koren tak je to citlive.
Tak sa chcem spytat vlastne, ze aky je casovy horizont pre tu liecivu vlozku a kedy to uz je passé, je to uz tri tyzdne a stale to neni 100%. Resp da sa vobec cakat aby to bolo 100% s tou docasnou vlozkou bez riadnej plomby?
Bolo mi povedane ze o 6 tyzdnov by as davala plomba, tzn 6 tyzdnov je liecenie? Kedze viem ze mrtvy zub tiez neboli tak, ci uz neumrel pripadne.
Ked pijem studene tak ma ide porazit, ale paradoxne zvonku ked si prilozim chladne ala obklad tak je to ukludnujuce.
Vdaka