Zdravím, moja pripečená chorá mentálne zaostalá osoba - suseda, dve poschodia podomnou podchvíľou fajčí, ja viem, že by som mal ísť za ňou, ale ja ju asi už zabijem. Chodil som do roboty a na zastávke, ktorá je len pre zamestnancov sa na.... asi 45 robošov, čo proste nevydrží a po celom nástupišti furt pasívne fajčíte. A teraz keď som doma a je zima a potrebujem si vyvetrať, sa mi ťažko vyvetráva izba, nechám si to 10-15 minút a tá bachratá ošípaná si proste ZASE musí zapáliť. Ja sa fakt bojím čo jej poviem alebo čo urobím...nenávidím toto proste. Človek nikomu nič neurobí a ide si vyvetrať a miesto čistého trochu vzduchu mi ide absolútne všetok smrad z jednej jedinej cigarety rovno do nosa...Čo vy máte za skúsenosti? Fakt by som dolámal už ruky každému retardovi, chodím po meste a furt proste všade cigarety.......a ešte aj doma keď sme doma samí nefajčiari??????
Mám chuť zabiť ovcu o dve poschodia nižšie, čo furt fajčí v okne
Nie, teraz bezo srandy, ono by na to mal byť nejaký zákon, ktorý by to nejako upravoval, lebo ide o medziľudské vzťahy. Inak, niekomu to tak vadí, že by bol schopný spraviť aj to, čo si napísal vyššie. Nech je zákon na všetko, však tvar a veľkosť banánov sa už snažia regulovať, neviem, kto ich bude merať a posudzovať, ale mala byť na to byť určená nejaká expertka, expertov na to až toľko niet.
....tak sliepka si musi raz za cas zobak povypalovat nie...?
Aj ked v tvojom pripade ovca no.... :D
nechcem nic zle radit, ale kamos to vybavil liatim mocu na kvety o poschodie nizsie :D:D
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Tiež to mám podobné, už som sa zmierila. Už iba striehnem, kedy to akotak stihnem s vetraním. Veď treba predsa dodržiavať ľudské práva, aj keď ide iba o svine, čiernu zver alebo ovce.
neries radsej si pusti hudbu :-) www.youtube.com
:D :D celú hodinu :D
Niekto si tu testuje naše emočné reakcie, nič viac za tým nie je. So susedou sa treba dohodnúť, aby fajčila každú celú hodinu a problém je vyriešený. Keď je hlúpa ako vedro gitu, tak asi aj tak nepochodíš.
susedu treba dobre pretiahnut a dat jej pofajcit ekologicku
Uplne ta chapem aj mne to vadi ale davaj pozpr na to co pises lebo fajcenie je akceptovane nieje to povolenie zakona ale keby ste mali nahodou hadku a ak by doslo aj k fyzickému napadnutiu moze to vyzniet ako planovane kedze zakladatela temy sa da lahko zistit a zbytozne si narobis problemy koli nej . Skus jej pekne dohovorit ci by aspon pred panelak nevysla lebo ze ti to naozaj velmi vadi alebo nieco podobne . Nejako sa jek za to odmen . Drzim ti palce bohuzial vychadzanie s ludmi je naozaj tazke :)