Mám chuť zabiť ovcu o dve poschodia nižšie, čo furt fajčí v okne

Príspevok v téme: Mám chuť zabiť ovcu o dve poschodia nižšie, čo furt fajčí v okne
Dolamemju

Zdravím, moja pripečená chorá mentálne zaostalá osoba - suseda, dve poschodia podomnou podchvíľou fajčí, ja viem, že by som mal ísť za ňou, ale ja ju asi už zabijem. Chodil som do roboty a na zastávke, ktorá je len pre zamestnancov sa na.... asi 45 robošov, čo proste nevydrží a po celom nástupišti furt pasívne fajčíte. A teraz keď som doma a je zima a potrebujem si vyvetrať, sa mi ťažko vyvetráva izba, nechám si to 10-15 minút a tá bachratá ošípaná si proste ZASE musí zapáliť. Ja sa fakt bojím čo jej poviem alebo čo urobím...nenávidím toto proste. Človek nikomu nič neurobí a ide si vyvetrať a miesto čistého trochu vzduchu mi ide absolútne všetok smrad z jednej jedinej cigarety rovno do nosa...Čo vy máte za skúsenosti? Fakt by som dolámal už ruky každému retardovi, chodím po meste a furt proste všade cigarety.......a ešte aj doma keď sme doma samí nefajčiari??????

AutorTejtoTemy

Cauko. Dakujem za vsetky pozitivne reakcie. A fakt pardon za nadavky alebo podobne,mrzi ma to...pedag ty musis byt iny vtipalek haha. A k veci, bol som za nou (za tou fajciarkou). Slusne: Dobry den, vy fajcievate v okne vsak? Ja som zhora a chcel som sa opytat ci by ste to mohli obmedzit (vobec som nepovedal prestat). A ona ze: A ved fajcim raz za cas ved to nemozte nic ani citit, luftujete cez zimu?No tak? POTOM JA: No, nebolo to raz za cas, vcera predvcerom a este predtym dva dni? Vsetko mi ide nosa, tazko sa mi vetra izba. ONA: Ano, zvyknem tak, ale ved to nemozte vobec citit, a mne co tu zateka zhora od sussedov...JA: Aha takze ja si vymyslam, som prisiel sem zo srandy, dobre dakujem.(a isiel som prec) a potom este na mna zvysenym hlasom , ked som bol na inom poschodi+predtym este jej manzel: To tuna vedla fajcievaju, to cely barak si obidite. (ako vazne?este som musel povedat ze vasu zenu som vzdy videl).Bol to niekto iny ako som si myslel, takze ten hnev som prehnal, ale aj tak. Platime 70tisicovy byt a hypoteku nato, aby mi 3 zo 4 dni islo do nosa dymu, co sedim vo svohej izbe? Ale ved ja to "nemozem citit, ved to co si raz za chvilku..." Keby mne pride niekto ze ho obmedzujem: Aha tak to prepacte, co teda mam urobit? Ona bola este urazena.Ano pojdem byvat na dom ked sa bude dat. Toto neni jedina vec preco.

fajciarka445

A tie výrazy, že vypalovanie zobáku... ako si to vôbec môžte dovoliť... každého osobná vec, aj keby niekto mal nasrané na hlave... aj to budete riešiť ochvílu....

fajciarka445

No vy nefajčiari teda máte problémy! Síce som fajčiarka, ale to čo tu píšete je dosť sprosté! My tiež na vás nenadávame za to že stále na to len nadávate a máte problém!! Čo takto trochu rešpektu aj voči iným ľudom? Ja som fajčiarka ale nikdy by ma nenapadlo fajčit niekomu pri nose, aby to čuchal, vždy si zájdem dalej od ľudí...takisto keď som niekde medzi nefajčiarmi tak si ani nezapálim a viem to vydržať domov..ja si myslím že len vy nefajčiari si myslíte, že my vám budeme stále ustupovať... je demokracia, ľudia si môžu robiť čo chcú a vy to aj tak svojim sťažovanim neovplyvníte, pokial budú cigarety na trhu, ľudia si ich budú dovtedy kupovať a vy sa môžte aj rozkrájať.. už mi to lezie na nervy, riešite iních ale seba nie.....

Tomas12345

No tak skratka ked sa chces nadychat vzduchu tak výjdi von z panelaku a urob si par koleciek okolo panelakov.

ahojslepice

Ja "milujem" tych co vypaluju zobaky na autobus. zastavkach a staniciach alebo ked vidim zensku s kocikom ci otca co si vypaluju zobak pri kocikovani ci ked su na ihrisku s nimi ..pekne sa staraju o zdravie svojich deti..nehovoriac o tehotnych...to uz mi je aka buduca mater...
Sliepky tak sliepky..co uz...

vsimam-si

fajciari su samovrahovia, ktori si zvolili pomalu samovrazdu. dalsi fakt vsak je ten, ze v mestach zijuci ludia denne inhaluju vyfuky z dopravy, ktore maju nepopieratelne skodlive ucinky na organizmus - dalsi pasivni "fajciari" vsetci, ktori ziju v mestach, pri cestach. o tomto sa nikde nic nehovori - ale je to skutocnost, su to aktualne fakty. vsimnite si stromy pri takychto cestach - zive su len dole, pri zemi, vyssie vysychaju. daju sa vsimnut ak to stihnete, kym ich rychlo nevyrubu...

Pravda bolestiva

Cigarety samé o sebe zabíjajú ľudí. Takže treba počkať a po desiatich rokoch tuhého fajčiara sa dočkáme výsledku.

BJ_2

Treba odist na dedinu, a byvat v rodinnom dome. Panelaky boli postavene za socializmu, ked sa cakalo, ze ludia budu slusni. Vtedy sa ani nedal rusit pokoj, keby niekto rusil pokoj, tak nabehnu policajti a bolo by... nikto si to nedovolil. Lebo v komunizme sa mohli stazovat, ze to narusa ich praceschopnost pre vlast, takze by to riesili. Dnes to uz neplati. Podla mna jedine riesenie dnes je odtafarit sa co najdalej od ludi, kupit si domcek zo zahradkou, a zabarikadovat sa. A pockat, az ludstvo padne do zahuby, co dlho nepotrva. Samozrejme mat vlastnu pivnicu so zasobami na niekolko rokov, plus schopnsot pestovat si, a niekolko zbrani na ustrazenie pozemku, ked pridu ti ludia lasovat, len co dovedu spolocnost do kolapsu a vypraznia sa im supermarkety. Vtedy ti ta suseda pride zobrat o jedlo pred dvere, a uvidi, preco sa oplatilo byt slusny.

BJ_2

Dolamemju - zazil som, niekolko krat. Viem o com to je. Tiez ma to vytaca.
V podnajme som sa raz neudrzal, a isiel som jej to povedat. Samozrejme, fajciara to vzdy vytoci a neurobi nic. Pretoze, ak by ho to trapilo, chodil by dole. Su to bezcharakterne potvory, co to robia.
Slusak si ide zapalit dole, aby niekomu nesmradil. Videl som takych. Lenze to sa da len ked fajci pomenej, ak fajci tak ze kazdu hodinu, to sa im vacsinou nechce.
Nejde to v podstate riesit, skusal som to so spravcom domu, ale nemoze v tej veci urobit nic pravne, povedal mi. Sam chodi fajcit dole, mi povedal, ale ze ju donutit nemoze.
V podstate sa to riesit neda, cigarety su svinstvo. Najhorsie je, ked vidim mladych, ako 18 rocny kupuje cigarety 15 rocnemu, ktory akurat zacal. Mladi vobec nezmudreli. Prave naopak. Mam pocit, ze fajciarov este pribuda. Proste ludstvo je hlupe a ubohe.
Riesil som to nakoniec tak, ze som tiez striehol, kedy si vyvetram. Bohuzial. Kto chyti dobrych slusnych susedov, dnes je to uz klenot. Ludia su zli, a skazeni.

Cigysunaj

Nie, nezazijes moja.
Cigy su naj.
Keby ste vy ovce vedeli, kolko vam ti fajciari prispievaju do statneho rozpoctu, z ktoreho mate osoh aj vy, tak by ste viac nepindali.