Zdravím, moja pripečená chorá mentálne zaostalá osoba - suseda, dve poschodia podomnou podchvíľou fajčí, ja viem, že by som mal ísť za ňou, ale ja ju asi už zabijem. Chodil som do roboty a na zastávke, ktorá je len pre zamestnancov sa na.... asi 45 robošov, čo proste nevydrží a po celom nástupišti furt pasívne fajčíte. A teraz keď som doma a je zima a potrebujem si vyvetrať, sa mi ťažko vyvetráva izba, nechám si to 10-15 minút a tá bachratá ošípaná si proste ZASE musí zapáliť. Ja sa fakt bojím čo jej poviem alebo čo urobím...nenávidím toto proste. Človek nikomu nič neurobí a ide si vyvetrať a miesto čistého trochu vzduchu mi ide absolútne všetok smrad z jednej jedinej cigarety rovno do nosa...Čo vy máte za skúsenosti? Fakt by som dolámal už ruky každému retardovi, chodím po meste a furt proste všade cigarety.......a ešte aj doma keď sme doma samí nefajčiari??????
Mám chuť zabiť ovcu o dve poschodia nižšie, čo furt fajčí v okne
Žiadna reakcia? Nikto sa ku mne nepridá? nikto by nechcel zažiť takéto niečo - to by bola paráda!
Cigarety? Najlepšie by bolo keby zo dňa na deň úplne zmizli z obchodov, z čierneho trhu - proste by neboli. No teda neviem si predstaviť ako by to potom vyzeralo medzi ľuďmi.
Iste by to bolo niečo nevídané, čo by sa dialo.
Toto by som chcela zažiť, však viem, že nezažijem. Škoda.
Večná škoda.
Uplne ti rozumiem !!!
Mame ten isty problem...kkti pod nami vypaluju zobaky a v izbe u mna to citit ako v krcme...najhorsie je, ze ti zavislaci to praktikuju non-stop, ci otvorim okno o 12tej na obed, alebo o 3-4 rano.
Na to by mal byt zakon. Sposobovat skodu smradlavym dymom ostatnym obyvatelom rovnakeho domu by malo byt ilegalne...
Ja by som tiez za tie cigarety zabijala. Keby mozem, tak to zakazem.
Mal by si sa s ňou porozprávať a povedať jej pokojným tónom: vidíte, vidíte, aký je ten život, pozrime sa napríklad na takú muchu, lieta si lieta a nevie, ako dopadne, chúďa. A pritom sa jej pozeraj do očí, začni takmer nad ňou a jej osudom takmer plakať, ty už ho vidíš.
Ta sa odsťahujem alebo zavolám políciu ta ne?
Pedag, ty "haluzíš" :D
Vie škodiť, je na Zemi ešte potrebná, zostáva na palube!
Tá tvoja susedka si asi tak v duchu hovorí: ak ťa pichá pri srdiečku, zapáľ si. Však čo, márne dúfaš, ju nevystrie.
Nová profesia sa bude volať: "banán-dáma":-)