Depresia/demotivacia

Príspevok v téme: Depresia/demotivacia
Scrotum

Ahojte. Neviem či mi niekto vie poradiť. Trpím depresiami ale od kedy som ich začal riešiť u lekárky cca pol roka tak mi je horšie. Dostávam sa až na kraj keď už nevidím žiadnu cestu von a myslím na najhoršie. Beriem Duloxetine a Valdoxan. Po strednej som ostal asi 2 a pol roka nezamestnaný a neproduktivny kvôli depresií a povedal by som soc. Fóbií ktorá mi teraz nerobí problém. Pracujem z núdze v práci ku ktorej nemám blízko a cítim že mám potenciál ale zároveň si neverím. Mám takmer 25 a nemal som žiadny vzťah. Nemam už ani priatelov. Áno som aj panic a cítim sa preto akoby som bol z iného sveta. Ale na to by som mal iné dôvody od puberty som mal dosť výrazne PPP výrastky na genitálií ktoré som sa rozhodol riešiť laser odstranenim až teraz . Mám ešte šancu byť normálny a dostať sa z tejto s prepáčením sračky. Odpustit si stratené roky a najsť cestu von?

Tomas12345

No zober si to tak ze síce robis pracu ktoru nemas rad ale aspon mas nejaku pracu. Niektorí ludia nemaju ziadnu pracu a musia ledva vyzit z podpory alebo zas pracuju v praci kde maju nevyhovujuce podmienky, nehovoriac o tom ze este pred stovkami rokov pracovali ludia ako otroci na poliach a pustach a nemali ziadne práva voči zamestnavatelom a boli pri práci bicovani takze fakt nemas co stazovat na pracu.

Co sa vztahu tyka tak to neries, kopu ludi zacne mat vztahy trebars az od 30tky nehovoriac o tom že vztahy nie su to dolezite v zivote. V živote je dôležite zdravie a viera a vsetko ostatne a aj vztahy teda treba brat len nieco ako bonus len tak bude clovek stastny.

Co sa priatelov týka tak skús si najst aspon nejakych internetovych kamaratov viem ze nenahradia u niektorych ludi realnych kamaratov ale predsa lepsie ako nic.

Tým výrastkom som neporozumel, to sa cítis akoze menejcenny pre nejake vyrastky na genitaliach ?

Celkovo ak ty mám poradit tak nehladaj v zivote to co je zlé ale pozeraj sa v zivote to co je dobre. Si zdravý, mas kde byvat , a ešte si najdi nejake konicky a tes sa z kazdodennych vecí, neber to ako samozrejmost. Daj si daco dobre na jedlo, pusti film, relaxuj a uvidis ze ti bude lepsie.

DaveSk

Nikdy nie je neskoro začať s novým životom. Všetko je len o Tebe. Musíš sám chcieť. Nie len hovoriť, že to zmením, ale aj konať.
Nerieš to, či si panic, či nie. To vôbec nie je podstatné. V prvom rade sa musíš mať rád. To, že cítiš, že máš na viac je len pozitívum pre Teba. Skús sa venovať tomu, čo Ťa baví. Venuj sa osobnému napredovaniu, čítaj rôzne motivačné knihy, ktoré Ťa niekde usmernia. Začni chodiť medzi ľudí, bav sa a užívaj si život. Ak budeš otvorený mnohým možnostiam, prídu kamaráti, priatelia, možno láska. Stačí si len veriť a začať konať. Bez toho sa nikde nepohneš.
Začiatky sú naozaj ťažké, ale časom sa pri tvrdej práci ozaj začnú ukazovať výsledky.
Držím Ti palce.