Ahojte chcem sa len opýtať. Mám nejaké príznaky ale všetko som to pripisovala pms. No čo mi nejde do hlavy je to, že keď som si zapálila mi bolo z cigarety od žalúdka zle. Nemohla som ju ani cítiť. Čo sa mi nikdy nestalo. Nie som silná fajčiarka, no raz za čas si zapálim keď som na káve alebo čaji. Ale toto čo sa dialo so mnou včera som nechápala. Ihneď mi bolo ale že fest zle. Tak som šla domov a jediné na čo som sa zmohla bolo si ľahnúť a oddychovať. Totálna únava má mňa prišla, zle mi bolo, prsia tie ma bolia už skoro týždeň a to o bradavkách radšej ani nehovorím. Podbruško ma tiež pobolieva a vôňu kuraťa ani cítiť nemôžem. Zo začiatku som to všetko pripisovala pms, no už toho je veľa naraz a tá nevoľnosť má zmiatla. Niekedy sa cítim úplne svieža no hneď na to akoby som sa nevyspala celé dni. Čomu by ste to pripísali vy? Poprípade kedy mám robiť test ak MS mi má prísť až v nedeľu?
Ďakujem za rady. A za prípadné chyby sa ospravedlňujem som na mobile a ten autokorekt ma vie poriadne vytočiť.
pripadne tehotenstvo a fajčenie..
Test s vysokou citlivostou by ti mal dat spravny vysledok uz v prvy den kedy ti bude meskat. Samozrejme, čím viac dni ubehne, tým je výsledok jasnejší.
S prípadnou návštevou gynekologa sa neponahlaj, takto skoro nebude ešte nic vidno a len by si sa stresovala. Naopak ak si ešte nezačala a teda dieta chceš, tak začni okamžite brat kyselinu listovú.
Ahoj. Urob si na 3-4. deň meškania. Ja som si urobila na 4-tý (vyšla slabá druhá čiarka) a na 8-my (dnes) a už bola druhá čiarka úúúplne jasná. Gynekolog až budúca streda, nemal skôr čas :-/