rande a sex

Príspevok v téme: rande a sex
enny

Ahojte, chcela by som sa spýtať dievčat, po koľkých rande, máte sex. Keď som sa bavila o tom s mojou známou máva na 2 rande sex, má 27 rokov. Pýtam sa preto, lebo by ma zaujímalo ako to vlastne je. Nechcem sa v žiadnom prípade nikoho dotknúť, ale mne osobne sa zdá sex na 2 rande priskoro, či?

asdfasdf111

Zalezi na tom ako ta ten chlap berie a na akej urovni je...taky nejaky blbecek ta bude sudit tak ci tak, bud mu bude vadit ze ta nedostal hned na prvom, druhom.....alebo ta bude sudit ze si mu hned dala.
Normalny chlap to riesit nebude. Proste bude s tebou.

11122555555555

A ty by si ma kolkom rande povazovala sex za normalne? Zavisi od vsetkeho mozneho nie? Ale na druhom, ked sa vôbec nepoznate, je asi skoro. Nehovorim, ze rande je nahodne rozpravanie:):):), ale moze byt :) napis viac

trnisko

ked dala uz 4muzom na druhom rande tak to mi je pekna radodajka a ktovie preco uz ma styri rande za sebou.....
Asi muzi zistili ze sa da lahko zviest a rychlo roznozit....

enny

Ďakujem vám za reakcie. Čo sa týka reakcie od "Salamistka", bavili sme sa o tom sobotu večer pri vínku, týkalo sa to posledných 4 vzťahov.

Mrauka

Asi tak. Zalezi, ci mam pocit, ze ho poznam. Ten pocit mam u niekoho po roku, u niekoho ani po 3 a u niekoho kludne aj po jednom stretnuti, ked je chut a sme na rovnakej vlne...
A ci som, alebo nie som, ci si o mne kto mysli cokolvek, robim veci tak ako ich citim. Zivot je kratky.

fullhd

Hned na prvom je najlepsie.Ale ja som muz ja to inak beriem.Ty si zena ale ver mi ked ta vyplieska hned na prvom budes rada.Muzi beru inak sex ako zeny.

stretko568

Ja si osobne myslim, ze to vsetci zbytocne dramatizujete. Jednoducho sa ti dvaja stretnu a urobia to tak, ako to v tej chvili citia. Ja som mal aj sex hned na prvom rande (predtym sme si mesiac pisali) a vobec som si nic zle o tej babe nemyslel, lebo som vedel aka je z toho pisania, ake ma nazory na zivot. Jednoducho sme sa na seba tak navnadili a navyse hned preskocila iskra. A neposlal som ju za to do pecka a randili sme este dlho spolu a potom sa stalo, ze sme nemali sex aj niekolko tyzdnov, na rande sme si isli iba niekam sadnut a rozpravali sme sa a potom sme mali napr. tak, ze sme sa stretli cez tyzden kazdy den a bol sex aj viackrat za den. Jednoducho sme to neriesili, ked to prislo, tak sme sli na vec, ked nie, isli sme niekam len tak. Fakt to zeny zbytocne dramatizujete - ked viete zaujat a mate nieco v hlave, tak chlap o vas nerozmysla ako o radodajke...

Salamistka

Ked ta tvoja znama zvykne davat uz na druhom rande, by ma zaujimalo, ako casto na tie rande chodieva ked uz ma vypocitanu taku statistiku :DDDDDDDD