Ahojte, chcela by som sa spýtať dievčat, po koľkých rande, máte sex. Keď som sa bavila o tom s mojou známou máva na 2 rande sex, má 27 rokov. Pýtam sa preto, lebo by ma zaujímalo ako to vlastne je. Nechcem sa v žiadnom prípade nikoho dotknúť, ale mne osobne sa zdá sex na 2 rande priskoro, či?
rande a sex
Boze zeny, ved ak takto vacsina robi tak sa potom nedivte tym muzom, ze zeny len kuami nazyvaju, nerespektuju nevazia si vas, ze vztahy su dnes ake su. A potom, ze su fora plne tem, ze sa muzi nechcu zenit zasnubovat, mat decka rodinu, usadit sa?? No s takymito by som to ani ja nerobila)) naco?? Vsak kazda druha da na pockanie a co viac im mozu tie zeny ponuknut a dat? A to nevravim, ze dnesne zeny uz ani rodinne hniezdo teplo zazemie nevedia vytvorit, varit piect, byt oporou podporou, proste prazdne misky. Mnohe pozaduju vela ale houby ponukaju)) alebo len to co citame aj o tejto tu jej kamoske, ze na druhom uz dava na pockanie) A kolke su este akoze take, ze niekoho vidia prvy raz a ide sa rovno na vec) Ja si fakt ovela vacsmi vazim prostitutky, lebo tie poznaju a maju aspon svoju cenu. Nez taketo. A to ja som vo vztahu akoze nymfomanka :D zas nee ze daka ortodoxna katolicka ci dake ine hnutie padlych zien)) Ano, je to kazdeho osobna vec. Ale potom nech sa mnohe necuduju nevyplakavaju a nenadavaju, ze muzi su aky su. Akcia vyvolava reakciu. Ja sa na muzov stazovat fakt nemozem, ale tak treba mat predsa aj daku uroven cenu hodnotu, mat cest uctu charizmu sarm eterickost osobnost ai. Predsa byt Zenou. A ne atrapou zeny a byt len za daky odpad kanal stoku latrinu.
Tak to je urcite skoro, ale zas kazdy to ma inak, niekto ma rande take, ze sedite na kave hodku a pol bez reci a nic o sebe neviete... je to o sympatii a o povahe obidvoch ludi ktori sa stretnu na rande, ale mozu byt aj rande take ze idete niekam, ste spolu aj cely den o vsetkom sa rozpravate, nehambite sa atd, proste si mate co povedat a ak su tam aj sympatie tak ten sex na dalsie rande aj celkom chapem... ale aj tak to je skoro, no kazdy ma inu povahu, inak to vnima... ja osobne sex realne vidim tak po 3 mesiacoch chodenia, nie stretavania :)
Ja ked som este randila casto som stretavala muzov co chceli sex na prvom alebo druhom rande, mne sa potom sprotivili a viac som sa s nimi nestretla. Sucasny na mna nijako netlacil a sex sme mali po mesiaci a pol.