Poznáte to,na začiatku ste šťastní a potom dáte dole okuliare.Sme spolu tri roky.Dva roky sme sa stretávali len tak,zobral má na obed alebo predĺžený vikend.V našom malom meste má titul “chorobný sukničkár” ,ale ja som nikdy nepočúvala reči ludi ktorí nemajú čo robit a len ohovárajú.Uz počas nášho stretávania u neho prespavala kamarátka,s ďalšou pisal atd.Skoncila som to.Po pár mesiacoch sa mi ozval že má má rad a chce so mnou zit.Ja hlúpa a stále zaľúbena som to skúsila.Ziadna úcta voči mne,nech sa s nim chcem rozprávať o čomkoľvek nikdy ho to nezaujima a je neskutočný sukničkár.Dokonca predo mnou koketuje s dievčatami.Jednej povedal že ona je dievča presne pre neho.Milujem ho ako nikoho,ale ja už nevladzem.Ked som sa ho opýtala či je to podľa neho v poriadku že sa takto správa,povedal že úplne Ano a že len ja som som psychicky narušená a dám sa liečiť.Najhorsie na tom je to,že ja za pár dni vychladnem a ja sa ospravedlním,lebo vzdy sa vo mne prebudia akési pudy,že som asi reagovala zle.A ja sa pytam?Vazne som podľa vás nejaka narušená psychopatka keď nechcem aby moj muz predo mnou flirtoval s inými ženami?Aby mal ku mne úctu a vážil si má?Ved to je vo vzťahu základ,či sa mýlim?
Neviem čo dalej
ferihitka daj si lieky
ferihita
Si závislá od toho chlapa. Dokážeš urobiť neviem aké ústupky, hoci je to proti tvojim pocitom. Tvoje pocity hovoria o tebe, o tom ako vnímaš udalosti. Ak sa stále vždy ty ospravedlníš a ustúpiš, tak to nie je rovnocenný vzťah. Všeličo iné je to, ale nie rovnocenný vzťah. Nedáš sa náhodou liečiť, lebo on ti čviriká furt, že sa máš dať liečiť?
Vilma89, nebud sliepka. Si jedna zo 100. na jeho zozname...Rychlo sa odmiluj, lebo taky typ chlapa uz iny nebude...asi mu nejaka zena v zivote zlomila srdce a teraz to robi vam zenam.. Zeny uvedomte zi jedno ze Debil ostane debilom vzdy. Nezmenite takeho, on sa prispôsobi chvilu okolnostiam a naslubuje vam lasku bla bla, pritom chce vas len na sex. Ake jednoduche. Mimochodom to iste plati aj opacne. Ale ked sa k vam pripletie dobry slusny chlap co vas skutocne bude lubit, tak zaradite spiatocku.
Presne takýchto mužov či chalanov dievčatá milujú a sú na nich závislé :D Nejeden prípad čo som čítal, že chlap si svoju priateľku nevážil, zahýbal jej s inou, ponižoval ju, fackal, nadával a neviem čo všetko ale všetky dojednej čo to písali proste svojich chlapov milovali a boli na nich závislé :D
Bože môj :D kedy vy ženy naberiete aspoň kúsok rozumu ? Oni sa ku vám chovajú ako k handrám narozprávajú vám sračiek deň čo deň len preto, aby ste boli ticho a spokojné a vám to jednoducho stačí. Opakuje sa to stále a stále dookola a potom sem prídete po radu ? Pre boha však zapojte rozum a žiadne rady nepotrebujete. Ty dokonca vieš, že je sukničkár a taktiež to hovoria aj okolití ľudia a ty si stále sním aj napriek tomu, že flirtuje s inými pred tvojimi očami ?
K tomuto sa nedá nič viacej ani napísať. Dobrí chlapi pri ženách trpia, pretože si ich nevážia ale takýchto debilkov milujú nadovšetko. Však ako vám je lepšie :)
posli ho docerta ked nema kam pichnut vola ti, a ked sa mu znudis, bali inu...vazne chces takyto vztah?
Už len čakám, kým niekto zakladateľku označí za ferihitku.
Vilma89, možno by si mohla prehodnotiť Tvoj vzťah k priateľovi, či Ťa niečo na ňom priťahuje, alebo ho miluješ. Podľa Tvojho opisu, si ale ten Tvoj vôbec Tvoju lásku neváži. On si je Tebou asi príliš istý a je nezdravo sebavedomý a arogantný. Zvážila by som taký vzťah, život máš pred sebou, aké výhliadky máš v tomto vzťahu?. Nenechaj sa manipulovať. Prajem Ti všetko dobré.
Vôbec ti nezávidím. Keby som bola tebou,nedajbože by toto spravil ten môj, tak si ho oskúšam. Koketovala by som s mužmi a skúšala, čo na to povie. Ak by nič nepovedal, tak by som a-povedala zbohom (milujem toho svojho,ale keď si ma nebude vážiť, tak o čom je taká láska?) b- dala by som mu možno šancu (poslednú?)
Keby žiarlil až veľmi, že by mi pred tými mužmi začal nadávať, "kopla by som ho do riti" a naozaj spánombohom.
Možno ho miluješ, ale váž si samu seba, lebo ty si jediná osoba, na ktorú sa môžeš plne spoľahnúť! Držím palce
Vilma, sama si odpovedas... nedava ti co potrebujes, nie je tym koho si hladala a hladas. Preto odid z takeho vztahu. Hladaj dalej, alebo bud radsej sama a stastna sama zo sebou. Chvilu to bude tazke, kym zabudnes, ale ked to obdobie prekonas, pochopis, ze nic lepsie sa ti stat nemohlo.