Poznáte to,na začiatku ste šťastní a potom dáte dole okuliare.Sme spolu tri roky.Dva roky sme sa stretávali len tak,zobral má na obed alebo predĺžený vikend.V našom malom meste má titul “chorobný sukničkár” ,ale ja som nikdy nepočúvala reči ludi ktorí nemajú čo robit a len ohovárajú.Uz počas nášho stretávania u neho prespavala kamarátka,s ďalšou pisal atd.Skoncila som to.Po pár mesiacoch sa mi ozval že má má rad a chce so mnou zit.Ja hlúpa a stále zaľúbena som to skúsila.Ziadna úcta voči mne,nech sa s nim chcem rozprávať o čomkoľvek nikdy ho to nezaujima a je neskutočný sukničkár.Dokonca predo mnou koketuje s dievčatami.Jednej povedal že ona je dievča presne pre neho.Milujem ho ako nikoho,ale ja už nevladzem.Ked som sa ho opýtala či je to podľa neho v poriadku že sa takto správa,povedal že úplne Ano a že len ja som som psychicky narušená a dám sa liečiť.Najhorsie na tom je to,že ja za pár dni vychladnem a ja sa ospravedlním,lebo vzdy sa vo mne prebudia akési pudy,že som asi reagovala zle.A ja sa pytam?Vazne som podľa vás nejaka narušená psychopatka keď nechcem aby moj muz predo mnou flirtoval s inými ženami?Aby mal ku mne úctu a vážil si má?Ved to je vo vzťahu základ,či sa mýlim?
Neviem čo dalej
Dakujem Vám všetkým za povzbudenie.Uprimne moj otec sa správal k mamine podobne,až kým po 20 rokoch neodišla,tak možno to prameni z rodičovského vzoru,neviem.V každom prípade to nie je ospravedlnenie,že som to nechala zájsť až tak ďaleko.Az si niekto nemysli že to je jediná vec čo má trápi,tak nie je.On má neobijme,nedá mi pusu a keď mu poviem že mi to chyba povie mi te on taký nie je.Ze mi to dokazuje inac.Zial nedokazuje.
Naozaj nie si psychicky v poriadku (nie psychopatka), ale nie z dovodu ze chces aby sa k tebe choval s uctou, ale z dovodu ze si nevazis samu seba, nechas so sebou zametat jak s poslednou spinou, ospravedlnujes sa mu, hladas chybu v sebe a lubis ho. Ti poviem ako vas vztah dopadne. Uz teraz pred tebou bali ine dievcata, neskor si bude k vam domov vodit kurvy a sulozit s nimi pred tebou. Ak sa odvazis pipnut tak ta tak zbije az budes mat v lepsom pripade len modriny a bude ti hovorit ze na toto ma pravo, lebo ty si neschopna v posteli, hystericka a psychopatka. Tak nabuduce jemu s jeho milenke radsej navaris veceru a po sulozi im ju prinesies aby si sa mu zavdacila a on ti taku tresne, ze ti stena da druhu a povie ze to jedlo je presolene/alebo malovslane, ze ani varit nevies, si uplne neschopna, debilna a psychicky narusena a mozes byt rada ze taky uzasny samec ako on sa s tebou zahadzuje lebo nikto iny by ta nikdy nechcel. A ty ho budes stale lubit. Tak sa preber! Zacni chodit na sedenia k psychologicke a spolu najdite odpoved na otaxku, preco si sama seba vobec nevazis a preco si si umyselne vybrala partnera o ktorom si vedela aky je. A ako z toho von, ako ziskat stratenu sebadoveru a naucit sa mat rada a vazit si samu seba. Teraz este mas sancu, je len na tebe ci ju vyuzijes a zapracujes na sebe. Lebo ked budes nim uz uplne zadupana pod zem, vtedy uz bude neskoro.
Radsej na neho zabudni uz nadobro a odid od neho ved s tebou zameta ako s handrou a ty si to nehas, uprimne ta lutujem ze sa na to zvladnes este aj pozerat a tomu ze ti on rozprava ze si narusena pomaly ale isto zacinas verit... ved robi z teba narusenu psychopatku lebo on zije podla nejakych jeho noriem co ma urcene ako normal, pre teba moze byt nepochopitelne a este si flirtuje s inymi? No ja by som mu taku vlepila ze by si uvedomil co prave spravil a potom by som mu dala dovidenia nadobro aby sa spametal zo svojho suknickarskeho zivota, ved ked mu to tak vyhovuje, nech si tak zije.... ale nepride mi ze on ta lubi, on ta ma nahaku a ty sa mu podliezas
Nie si psychicky narusena, je to normalne, ze mas take pocity..ALE! Ty necakaj uctu od partnera, pokial ju nemas sama voci sebe!!! Mala by si si vážiť samú seba a určiť si hranice, ktoré nikdy ani z toho najväčšieho zufalstvat neprekracuj. Maj k sebe uctu, zdvihni sa a odid z toho vztahu.... on sa nezmeni, a ako sama hovoris, svoje suknickarstvo pripisuje tebe za chybu, se ty nie si normalna. Dievca, pusti to, a nechaj to odist. Caka ta urcite nieco ovela lepsie ako muž, ktory si ta nevazi. Vela štastia.