Prvý pozitívny druhý negatívny

Príspevok v téme: Prvý pozitívny druhý negatívny
Bali123

Dobrý deň, pred týždňom som si robila tehotenský test ktorý vyšiel s dvoma // ale tá druha bola veľmi slabučká no nedalo mi to tak som si urobila ešte jeden tej istej značky a vyšiel rovnako, povedala som si že ešte par dni počkám ,dnes som si robila test a bol negatívny no inej značky, z bábätka by som sa veľmi potešila pretože sa s partnerom snažíme už vyše pól roka môj cyklus je 45 dni. najbližšiu menštruáciu by som mala dostať 17.2. No posledných par dni má pichá v podbrušku mám veľmi citlivé prsia, a pocit má zvracanie ,neviem či si to už po tom všetkom nenamyslam , l doktorovi idem az budúci týždeň , tak by som bola vďačná za každú radu, prikladám aj foto testu.Ďakujem za každú odpoved.

0vecka

pozri si aku maju citlivost tie dva testy. Ono vseobecne ak ti raz ukaze tak zu asi tehotna budes. Kazdopadne si nerob nejake velke nadeje. Az po prvom trimestri mas dovod na oslavu.

DrzimPalce

Dalsi test mohol vyjst negativne prave kvoli tomu, ze bol inej znacky. Kludne mohol mat nizsiu citlivost na hcg a teda tie co si si robila predtym uz hladinu hcg zachytili a tento este nie. Ale moze to byt aj celkom inak.
V kazdom pripade pockaj este aspon na termin ocakavanie menstruacie a potom testuj. Aj ked je mi jasne, ze je tazke necinne cakat a netestovat :-) Drzim palce