Neplanuje so mnou buducnost

Príspevok v téme: Neplanuje so mnou buducnost
Chcema

Ahojte.
Nehrabem sa priatelovi v mobile a pri tom ako som odpisovala na mail mi vyskocila konverzacia na jeho notebooku kde si pisal so zenou, s ktorou sa stretaval tesne pred tym , ako sme sa dali dokopy. Napisal jej ze ako sa ma a ona odpisala ze fajn a ze kedy planuje svadbu. Na kolko sa spoluzitim zaoberame aktivne kedze chceme zacat spolu byvat ja dokoncujem vysku on pracuje a sme spolu uz 3 roky zarazilo ma co odpisal. Ze "On ide na svadbu kamarata teraz to mu staci nechce sa este viazat a nema na to este chut" na co mu ona odpisala ze ani ona lebo ze najprv chce zazemie bla bla ..a on ze mudro robi ze na to kasle...trosku ma to vystrasilo...nepoviem ze by napisal ze este nad tym neuvazujeme alebo v buducnosti ale takto ...Mam sa bat, co myslite??

simiona

Nechcem strašiť, ale mne sa takto skončil tiež jeden vzťah. Ja som chcela po 2 rokoch už spoločne bývať a on to odmietol s tým, že si chce užívať (rozumej behať za druhými).

huhuhu

Podľa mna začať rozmýšľať o svadbe v 24 keď sú spolu už 3roky je úplne v poriadku, minimálne určite sa začať vypytovať kam smeruje vás vztah. Nie ste spolu par mesiacov ale zopár rokov. Určite by som sa na tvojom mieste spýtala, nic tým nepokazis ba ešte lepšie získaš. Nie je nic horšie ako čakať dalších XY rokov nato dokym sa vážený vyjadri, alebo nebodaj aby si zistila po XY rokoch že on si neni istý. Ak by ti nieco take povedal tak nezabíjaj s ním čas. Chlap ktorý svoju ženu naozaj miluje, nemá problém si ju vziať, už minimálne preto aby o ňu jedného dňa neprišiel a potom by ľutoval. To ti hovorím s maximálnou úprimnosťou. Ak sa nechce viazať znamená to že je niekde problém a pravdepodobne čaká ci nepríde nieco lepšie a lákavejšie. uznaj že keby ta odkopne kvôli inej o ďalšie 3roky bolelo by to oveľa viac.
Ja mám tiež 24, moj partner je o nieco starsi ako tvoj a sme spolu o rok dlhšie, ale už spolu žijeme cca 2roky, všetko nám klape ako ma, domov chodíme s radosťou a tešíme sa jeden na druheho. Zobrať sa chceme, ale neskôr keď si nasetrime na peknu oslavu s rodinou, ale momentálne mame veľké finančne výdaje pomimo a ja ešte nezarábam čiže by to bolo priveľa naraz. Spoločne bývanie nie je vôbec nieco, čoho sa treba báť :) a ak by vám to neklapalo, je lepšie sa o tom dozvedieť čím skôr aby si nestrácala najlepšie roky.

vestica lubomira

Ahoj. Nemusí to znamenať, že s tebou neráta, ale,že má strach. Ak si jeho rodičia nerozumeli tak to v ňom mohlo vyvolať traumu a môže mať strach, že jeho manželstvo dopadne rovnako. Taktiež môže kopírovať osud niekoho z jeho rodu. To sa volá päčiatka rodu. Toto všetko je vecou podvedomia. Takže v tedy je nutné pracovať s ním. Ísť na terapiu podvedomia. Tu je moja stránka tam o tom píšem viac : vesticalubomira.wixsite.com

JEyr

Nemyslim si zeby si sa mala bat. Chlapi su taky ze jeden den to nechcu a na druhy den uz ano. Len ma zarazilo ze si vypisuje s byvalou frajerkou to by ma vystrasilo viac ako ze zatial nechce svadbu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

Iveta Michael

Holky neviem či je dobry napad s nim zacat taku debatu ... v 24 rokoch sa tak uhanat do chomuta..?? Pre mňa niečo desivo nepredstavitelne :( a tym že by si začala s nim o svadbe by si sa len zbytočne ponižovala, ved z tej konverzacie je jasne že sa na to sam neciti ... a nechce sa viazat a podĺa všetkeho ani s tebou žit pod jednou strechou, mala by si to zvažit ... radšej si ešte uži slobodu kym možeš!

Siska4455

Ahoj.. Davaj pozor
Ja so svojim ex som mala podobny problem... Najprv sa stale vykrucal ze po skole (vysokej) svadba atd... Brala som to ako normálnu vec ved nech normálne do študujem.. Akonáhle prišiel posledný rok mojej školy, čoskoro 7 výročie, necinil sa tak ma napadlo sa s ním porozprávať čo a ako po škole, ako by sme riešili veci, bývanie, svadba.. Samozrejme som mala v pláne najprv nájsť robotu...ale..téma bola otvorená a myslím že nie zlá nakoľko sme boli dlhé roky spolu... Stále vravel ze po škole po škole, mojej rodine spomínal že po škole svadba.. Ale boli situácie keď som od neho nechtiac zapocula niečo podobné ako to co si ty čítala v tej konverzácii a bolo mi to divné.. Keďže téma bola otvorená bavili sme sa a nakoniec to z neho vyšlo..NIE SOM SI ISTY.. Mozno al aj obavy alebo neviem co.. No nechal ma :) 7 rokov v kely.. Akurát tesne po výročí to bolo.. Takže dávaj pozor.. Poriadne sa s nim porozprávaj.. Aby si nedopadla podobne.. Že z toho nakoniec aj tak vycuve keď už teraz má také reči.
Držím palce nech to dobre dopadne

Lollka

Skus sa s nim porozpravat o vasej buducnosti, jak to vidi, kedy by chcel aby ste spolu byvali, kedy by chcel svadbu a zalozit rodinu. Chodite spolu uz dost dlho tak mas pravo to vediet.