Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neplanuje so mnou buducnost

Príspevok v téme: Neplanuje so mnou buducnost
Chcema

Ahojte.
Nehrabem sa priatelovi v mobile a pri tom ako som odpisovala na mail mi vyskocila konverzacia na jeho notebooku kde si pisal so zenou, s ktorou sa stretaval tesne pred tym , ako sme sa dali dokopy. Napisal jej ze ako sa ma a ona odpisala ze fajn a ze kedy planuje svadbu. Na kolko sa spoluzitim zaoberame aktivne kedze chceme zacat spolu byvat ja dokoncujem vysku on pracuje a sme spolu uz 3 roky zarazilo ma co odpisal. Ze "On ide na svadbu kamarata teraz to mu staci nechce sa este viazat a nema na to este chut" na co mu ona odpisala ze ani ona lebo ze najprv chce zazemie bla bla ..a on ze mudro robi ze na to kasle...trosku ma to vystrasilo...nepoviem ze by napisal ze este nad tym neuvazujeme alebo v buducnosti ale takto ...Mam sa bat, co myslite??

lucka12345

Záleží na tvojich prioritách... či sa chceš ešte "vodiť za ručičku" alebo žiť v plnohodnotnom partnerstve...
Mne osobne by sa nechcelo xy rokov s mužom chodiť a čakať kým si doužíva bezstarostnú mladosť... A podľa mojich skúseností ak muž chce posunúť vzťah a bývať so ženou tak ho neodradí ani prenájom lebo jednoducho s ňou chce žiť a hotovo. Áno, svojim spôsobom je to vyhodenie peňazí, ale ako si napísala niekde sa začať musí.

Alkaaa

Ja mam husiu kozu z takichto chlapov. Tvoja intuicia ti dobre hovori, nechce sa s tebou viazat, caka, ze este nieco lepsie pride :)

Chcema

Dnes som mu navrhla byvanie..a vycuval z toho...ze len tak do podnajmu niekde ist zatial. Ze naco davat niekomu za najom. Odvolala som sa na to ze niekde zacat musime. A ze ja pojdem aj bez neho do podnajmu lebo sa chcem pohnut nie zit u rodicov do 30 tky tak ze nech idem

NaRovinu

Môžem sa spýtať, koľko má rokov ?
Lebo napr. ja mám 20 a keby som sa mala vydávať, tak najskôr v 26-tich. Asi ešte nechce taký vážny záväzok, ako je manželstvo. To neznamená, že s tebou neplánuje budúcnosť. Koľko párov má rodinu a hoci nie sú zosobášení, sú šťastní.