Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo mi už nepíše?

Príspevok v téme: Prečo mi už nepíše?
Nerozumieeem

Dobry den. Spoznala som sa s jednym na nete, dali sme si fb s fotkami a pisali si. Napisal aj 10 sprav za sebou, proste taky typický upisaný clovek. Potom sme sa stretli. Zdalo sa mi že mu je so mnou dobre, pretoze sa aj smial a pytal na rozne otazky. Nebol ziadny naznak ze by chcel aby to stretko skoncilo. Zavolal ma domov lebo vedel ze som chcela vidiet jeho psa, potom mi ukazoval videa z mobilu a volal ma nech ho idem s nim vyvencit ale to uz bolo vela hodin tak som sla domov. V ten den som mala narodky a kupil mi ružu. Proste som citila ze mu je so mnou dobre. Aj ma objal. No ked som prisla domov, styl pisania sa zmenil. Spytal sa ma ci som dosla a potom mi poprijal dobru noc a odvtedy uz neodpisal na moju spravu. Pritom je doma, má volno a zvykol mi pisavat aj z prace. Nerozumiem tomu a je mi to luto. Mohli sme byt fajn kamarati

jeho snubenica

Bohuzial, ale podla vsetkeho, ak mu nejde o vztah, tak hlada babu na sex. Ked zena nehlada vztah, najskor caka lasku a ked vztah nehlada chlap, caka sex. Muz sa bude zdoverovat nanajvys milenke alebo kamosom-chlapom. Teba nema preco balit a ani sa snazit o to, aby to medzi vami neochladlo. Kamarati sa totiz nebalia a ani neudrziavaju "ohen".

Nerozumieeem

Toto odpisal.
Ale proste to clovek vidi ze zmena stylu pisma, neodpisanie na spravu. Kedysi mi o sebe hovoril snad vsetko co spravil cez den. Proste ochladlo to len mi to prislo luto preto som sem pisala. Vdaka za odpovede, uz to nebudem riesit. Zrejme je to ten vyzor, vyzeram priemerne, no dufala som ze v kamaratsve oň nejde.

jeho snubenica

Nie je to skor tak, ze rozumiet ani nechces?

Na tvojom mieste by som mu napisala presne to, co si napisala sem:"Nerozumiem tomu a je mi to luto. Mohli sme byt fajn kamarati."

Toto si kamarati predsa nerobia, ze sa nechavaju naschval v neistote.

Nerozumieeem

Nie my sme sa o všetkom bavili pred stretkom. Aj ja sa pytal nazor na sex a ja som povedala ze ho uznavam len vo vztahu. A on povedal ze je rad ze mam taky nazor lebo aj on má.

nicollette12

Asi o teba proste nema zaujem, videl ta a stacilo mu... mozno ze ocakaval od toho stretka viac (mozno sex) a ty si mu to nesplnila, sla si domov tak asi nesplnas jeho poziadavky... uz mu ani nepis, usetris sa od nervov

Mitt

Možno zmenil názor a chce vzťah, ale vie, že ty nie, tak sa vysral na celé písanie si s tebou...Možno ho to začalo nudiť....Možno...

Lollka

Asi si sa mu pacila a zistil ze kamaratsvo by s tebou nebolo mozne lebo by sa do teba mohol zamilovat, tak to radsej hned utal.