Dobry den. Spoznala som sa s jednym na nete, dali sme si fb s fotkami a pisali si. Napisal aj 10 sprav za sebou, proste taky typický upisaný clovek. Potom sme sa stretli. Zdalo sa mi že mu je so mnou dobre, pretoze sa aj smial a pytal na rozne otazky. Nebol ziadny naznak ze by chcel aby to stretko skoncilo. Zavolal ma domov lebo vedel ze som chcela vidiet jeho psa, potom mi ukazoval videa z mobilu a volal ma nech ho idem s nim vyvencit ale to uz bolo vela hodin tak som sla domov. V ten den som mala narodky a kupil mi ružu. Proste som citila ze mu je so mnou dobre. Aj ma objal. No ked som prisla domov, styl pisania sa zmenil. Spytal sa ma ci som dosla a potom mi poprijal dobru noc a odvtedy uz neodpisal na moju spravu. Pritom je doma, má volno a zvykol mi pisavat aj z prace. Nerozumiem tomu a je mi to luto. Mohli sme byt fajn kamarati
Prečo mi už nepíše?
Nie. On dobre vedel ze vztah nechcem a ani on zatial. Bavili sme sa o tom pred stretnutim.
Presne, načo by strácal vzťah s nejakou kamarátkou, keď si radšej môze hľadať ženskú do vzťahu...
Presne ako píše Zistil - načo s tebou strácať čas. Zistil to veľmi dobre a ušetril sa trápenia. Na tom nie je nič zlé a vôbec nemáš byť čo urazená...
šikovný chlapec, kiežby bolo viac takých...
Zistil, ze mas frajera, tak to ukoncil. O kamaratstvo asi nemal zaujem.
Tam mohlo byt x veci preco ti prestal pisat, do hlavy mu nevidime. Viem ze je ti to luto, ale taketo veci sa stavaju, treba to hodit za hlavu a ist dalej.
A čomu nerozumieš? Ak si mu vetu "Mohli sme byt fajn kamarati" predniesla aj osobne , alebo inú v tom duchu tak sa nečuduj, že zmenil svoje správanie k Tebe. Muži nezvyknú dávať ruže kamarátkam. Dávajú ich ženám ku ktorým niečo prechovávajú ( výnimky su mamy, to je zo slušnosti a úcty k nim ).