Verite v to, ze ak su si muz a zena sudeni, tak budu spolu, aj ked netvoria par? Verite v to, ze ich duse su v spojeni, aj ked spolu nie su? Ked jeden na druheho myslia, tak to citia, aj ked nie su spolu? Existuje laska bez podmienok, cista prirodzena?
Spojené duše muž a žena
Pokial to vies zmenit,tak nesed na zadku,nekukaj na displej obrazovky a urob nieco..
strach...zo zmeny...neistota ake to moze byt z dlhodobeho hladiska
čiže obaja ste zadaní a to je aj odpoveď, logicky-na čo by ste boli každý s niekým iným a pritom chceli byt spolu....však to nedáva zmysel
hmm..a ako to chces dalej riesit? Ci len zostanete pri mysleni ,,jeden na druheho”?
Nieje ti kus trapne sa jej to pytat cez spravu?? Alebo sa aj normalne kamaratite?
no asi tak, ze ked na nu myslim, v pribliznom case tak som sa jej cez messenger spytal , ci nahodou tiez na mna nemyslela v ten moment, uz 3x za nejake casove obdobie odpisala ze ano, sme obaja zadani a ano prezili sme nieco spolu..tak bud mi sibe a jej tiez, alebo to existuje
Raw s tebou nikto na reč prísť nemôže, tak sa ten tvoj intelektuálny defekt podliezť nedá :D
loveman1-nereaguj na neho..venuj sa teme,ktoru si zacal..mna to fakt zaujima,pretoze tiez citim nieco podobne a niesom si v tom nejak ista..mozno prideme na spolocnu rec.. :) fakt kasli na toho*******jop?
ako to pocitujes že na teba myslí??? podľa mňa to je sebaklam, nie ?
ale párkrát sa mi niečo také potvrdilo a druhá strana to cítila zevraj tiež a boli sme spolu potom....no nevyšlo to
čiže keď sa to opakuje a stále cítim akoby volanie a ťahanie ku tej osobe s ktorou sme chceli spolu byť ale nie sme....co mám robiť, vyhľadať ju?je to nejaký signál??? +_+
pozri, ked pouzivas viac lavu hemisferu mozgu, tak sa k takymto veciam nevyjadruj, proste tomu nerozumies, si rozumovy typ, proste tomu nikdy neuveris, ty na lasku neveris, nikdy si ju zrejme nezazil..resp. ty lasku vnimas po svojom, co moze byt zase mne "smiesne".
Stačí mi, že tá blbosť je u teba podmienená súhlasom aspoň jedného prispievateľa :D