Verite v to, ze ak su si muz a zena sudeni, tak budu spolu, aj ked netvoria par? Verite v to, ze ich duse su v spojeni, aj ked spolu nie su? Ked jeden na druheho myslia, tak to citia, aj ked nie su spolu? Existuje laska bez podmienok, cista prirodzena?
Spojené duše muž a žena
Podla mna ,,to" jestvuje....
Loveman1 az teraz som si docitala vsetky prispevky. Takze je to vlastne tvoja byvala laska, ked ste uz nieco prezili? Ja si myslim, ze bud k sebe patrite a mal by si ukoncit terajsi vztah ak ta k tejto druhej zene nieco silne stale taha... alebo porizmyslaj nad tym, ci to nie je len nevysporiadana a nedoriesena minulost, ktora ti neda stale pokoj... ak ano, tak si nicis a znicis terajsi vztah. Ludia by nemali vstupovat do vztahov s nevysporiadanou minulostou. Potom ten novy partner casto ostane zraneny, lebo je len akousi naplastou za nevydarenou velkou laskou. Tvoja priatelka to casom vyciti. A co citis k nej?
Ja si nemyslim, ze aj ked je to pri mysleni, je to v poriadku. Na co byt vo vztahu s niekym, ked mam v hlave po cely cas uplne inu osobu.... Asi ten vztah, ktory ma momentalne nefunguje tak ako ma, inak by sa nezamyslal nad inou zenou po cely cas... Na jednej strane jeho terajsia priatelka s nim asi straca cas, a pritom o nicom nevie. Pretoze takyto vztah skor ci neskor stroskota. A na druhej strane, on pre svoj strach mozno nikdy nenajde a nebude s tou pravou. Zijeme len raz, z chyb sa ucime, a kym neskusis nevies.
Brandy? :)) why?..neviem či to brať ako sarkazmus alebo pozvanie naň.. :)
Čo sa týka témy..pokiaľ zostaneš len pri myslení,nič sa nedeje..(môj názor)
Súhlasím s Vandou, netráp svoju priateľku.
Ano, verim tomu. Vela som citala o karmickom, osudovom a duchovnom partnerovi. Vsetko to krasne do mojho zivota zapada, takze verim :) A verim aj v bezpodmienecnu lasku :)
loveman1 a preco si potom s tvojou polovickou, ked tuzis po inej? Nemyslis, ze je to voci nej nefer? Zbytocne jej beries cas, ktory moze venovat ona niekomu, kto o nu bude stat....nie ako ty, co si s nou a snivas o dalsej. Tipujem, ze keby ta ta imaginarna chcela, tak tvoju priatelku odkopnes. A to urob radsej teraz, lebo nic lepsie sa jej stat nemoze, ako byt s muzom, ktory ma v hlave inu zenu. Vlastna skusenost.
ararat, dnes brandy? :))
podla mna je to "to"...vsetko klapalo, a zbytocne pochybnosti a strach to utlmili...strach zo vztahu do vztahu, z noveho... necakal som takuto situaciu a to ze ma niekto iny ovplyvni....ina zena...
Cítim to dodnes,prešli už cca. 3roky..niekedy aj keď sa zobudím skoro ráno,aj vtedy cítim..že na mňa myslí.
Dnes niesme v kontakte,neviem sa o tom presvedčiť,či to cíti aj on. Možno si iba namýšľam,kto vie :D :)