Prosim o radu, ak by my niekto mohol poradit dcere zistili defekt sdrca ma v srdci dieru.Ma 7 rokov a doktor povedal, ze operovat to mozu az v 12 rokoch.Ak mal niekto s takouto chorobou skusenosti prosim poradte.
Defekt srdca
Ak je to deravenie priehradky medzi pravou a ľavou komorou, nedávajte deťom ovocie a sladkosti. Tie to spôsobujú.
a s tymi modrymi ustami je to riadna kravina
tiez to mam, ako decko ma chceli dat pod skalpel ale nejako z toho vzislo, doteraz este zijem a sportujem.
ahojte my teda o tejto chorobe vieme dost ked mal adamko 1 mesiac zistili nam mu to ked mal 8mesiacov museli ho operovat 28 juna2007 strasny den ale vsetko dopadlo dobre sme zdravy sikovny teraz 21,oktobra mal 1 rok zostala nam jazva a spomienky,boli sme na kramaroch takze pozdravujem doktora šagáta a ostatnych.....hanzelovci
...a nikdy mi NEMODRELI USTA - jedine ak od zimy a to je prirodzené!!
Ahoj, nerobte si z toho tazku, hlavu som zivy priklad mam 28 rokov a zistili mi to az teraz. Doposial som bola vrcholovy sportovec a som nim aj nadalej a nemienim sa koli tomuto defektu vzdat sportovania. Nevsimam si to! Mozu nastat problemy v tej podobe ze sa castejsie zadycham, budem unavenejsia, pripadne bolesti hlavy a az potom by som sla na operaciu /titanova prepazka/. Zatial zijem, dycham a nerobim si z toho nic ved psychyka by ma premohla. Doktorka mi odporucila zmiernit sportovanie a nerobiť výkony na maximum. No dá sa to?Velkost je 0,4.