Tipy k chudnutiu

Príspevok v téme: Tipy k chudnutiu
Bard

Zdravím, chcem sa len poradiť... mám 23 rokov, 185cm a 96kg, hlavne mi vadí brucho ktoré má 112cm! A rozhodol som sa so sebou niečo robiť, vždy som nad tým len uvažoval ale pustil som sa do toho.
Napíšem Vám sem môj jedálniček za posledné 3 dni a rád by som si vypočul Váš názor čo zmeniť.
Raňajky: Zeleninový šalát
Obed: Kuracie mäso dusené so zeleninou a trocha rezancov
Olovrant: Niekoľko plátkov šunky a syra
Večera: Grilovaný hermelín so zeleninou

Ďalší deň

Raňajky: Šunka, syr, zelenina
Obed: Grilované kuracie prsia a grilovaný baklažán + cuketa
Olovrant: Mozzarella
Večera: Tvaroh 400g

Raňajky: Biely jogurt
Obed: Prírodné kuracie a grilovaná zelenina
Olovrant: Šunka, syr, zelenina
Večera: To čo na obed

Vyšlo to na tú hydinu tieto dni, ale mám v pláne to aj obmäňovať rybami a hovädzím a výnimočne bravčovým
Do toho sa snažím každý druhý deň cvičiť HIIT 15-20 minút. Máte ešte nejaké rady čo by som mohol zmeniť? Schudnúť by som rád tak 10-15kg a potom začal pomaly naberať nejaké tie svaly ale to je ešte ďaleko.

Tobi6

Hlavne sa začať aspoň nejako hýbať, je jedno akým spôsobom , hlavné je že sa hýbeš a potom strava. ALe nie radikálne, treba pomaly :) www.activebeauty.sk

Angelika3

Ahoj, mne sa to zdá byť v pohode stravovanie, dosť tam dodržiavaš delenú stravu, teda neviem či úmyselne alebo náhodou :-) Každopádne schudnúť delenou stravou sa dá a aj sa zbaviť rôznych tráviacich či zdravotných ťažkostí.

dota2

čau ja mám 19 rokov tiež 185cm a v januári po novom roku som začal tiež makať mal som 81kg a dnes 3.2 som sa vážil a mám 79 takže pomaly to ide dole, ale u mňa je najväčší problém strava nechce sa mi ju moc dodržiavať atď :D Ale trénujem 4-5 krát do týždna na švihadle aspoň 15 minút a potom nejaké extra cviky a tieňový box.
Ale keby ti mám poradiť tak hlavne nejedz veľa, obmedz totálne sladkú vodku a sladkosti. Pi minimálne 2-3 litre vody každý deň a začni skákať na švihadle ,prechádzaj sa , bicykluj, choď plávať ja som za 2 týždne skákania na švihadle a obmedzení všetkých sladkostí a sladkej vody cítim ako znovuzrodený vôbec som neni unavený. A ešte veľmi dôležitá je regenerácia a spánok minimálne 7-8 hodín.
Odporúčam ešte sem tam pozrieť fitnesáka Aleš Lamka na youtube máva dobré rady a videá tak ti držím palce bro.

Defcon

To bravcovie by som velmi zvazil, a ak ,tak chude. Kazdy 5-7.den by som spravil umyselny prehresok voci diete, aby si organizmus nezvykol na nizsky prijem sacharidov.
HIT , teda high intensive training nie je vhodny na chudnutie. Potrebujes cvicit co najdlhsie, minimum je 30 minut.
V podstate muzi na zhodenie brucha nemusia nejak drasticky cvicit a hladovat. Obmedzit sacharidy o 10% a zvysit vydaj o 10% a OTP, teda okrasny tukovy prstenec, pojde dolu uplne krasne.