Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Trefné reakcie na ohováračov

Medea7

Ohovarala som tych ktori mna tak som im to vratila. Ale v praci je najlepsie hovorit o praci.Lenze ked rec stoji zacne sa ohovarat.

Zuzana835

Ohovaranie a ohovaracov ignorujem a preto nemam pocit ze by ma niekto ohovaral.A ked aj tak to nieje moj problem.Neriesim to a preto ak aj niekto zacne tak aj rychlo prestane.
Pri akcii treba reakciu a ta ked.chyba je koniec

xysse

Ja som sa nikdy nemienila nikomu pchať do ... A ísť s davom, keď mi to bolo proti srsti.

Teraz už robím a tiež s väčšinou som nevychádzala.

Ide o to, čo vyžaruješ. Voľakedy som bola málo sebavedomá, ale naučila som sa to. Naučila som sa, ako sa brániť hoci sú všetci proti mne. Za vzor som si vybrala jednu vymyslenu postávu z knihy. Teraz mám rešpekt.

xysse

ja som sa v robote musela naucit vychadzat s kolegami co su uplny opak mna...ale musim ... mam ostat bez prace? nemozem si to dovolit.

xysse

chapem ta byvala som za mlada taka ista lenze clovek je v podstate cely zivot v nejakom kolektive a musi sa naucit troska hrat aby vychadzal s ostatnymi.. ohovaraju sa vsetci a vsade to tak jednoducho je nesmies si ludi brat prilis osobne a k srdcu...nikto u vas nevie ako sa trapis a vnutri ta to zoziera...

pedag

Mne to príde trochu divné, keď si to tak zoberieš reálne. Akože každý vie, čo je presne správne, začleňovanie do kolektívu akože za akým účelom? Ja som bol v kolektívoch a bol som v nich viac sám ako keď som sám. Čiže až také ilúzie si ohľadne toho netreba robiť a takisto čo sa týka tej fóbie, tak skús si tak povedať, že ťa to nezaujíma a spravíš si to, čo budeš považovať za správne.

RovnoDoCierneho

xysse - Mám soc. fóbiu, a preto sa ťažko začleňujem do kolektívov a plus ešte do takých, ako je tento. Vieš, aký je v tom kolektíve problém ? Už keď som ich prvýkrát spoznala, ohovárali sa medzi sebou. Prišli noví, pozoznámovali sa so starými a o niekoľko týždňov začal jeden druhého ohovárať. Úprime mi povedz, chcela by sa začleniť do takého kolektívu ? Keby som bola medzi nimi, bolo by to ešte horšie, pretože by možno vedeli o mojom súkromnom živote, tým pádom by mali medzi sebou o čom kecať.
Človek so soc. fóbiu sa ťažko začleňuje aj do kolektívu, ktorý je v pohode. Začleniť sa do kolektívu, ktorý popisujem ja, je pre ňho nemožné až odpudzujúce.