Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Trefné reakcie na ohováračov

socialnafobicka

rovnodocierneho a kam chodis na zakladku ci strednu skolu? Vies ono problem ludi co vycnievaju s kolektivu je ten ze sa prilis riesia a myslia si ze cely svet sa diva len na nich... boja sa co na nich kto povie boja sa prejavit sa a potom ze su cierne ovecky kolektivu... primitiv sa zasmeje aj sam na sebe tresne hoci co neboji sa to pokaslat... neries ssa tolko neber skolu smrtelne vazne...

xysse

siminona lenze ked v nejakom kolektive si musis sa prisposobit alebo odist ked to nevies.....aj mne moja terajsia robota nesedi na 100% ale proste ked chcem v kolektive fungovat musim sa naucit zapadnut.... lebo ked sa bude slecna izolovat nikdy sa to nezmeni ver mi...bude to len horsie...

simiona

Xysse, nesúhlasím, práveže skoro nikdy to nie je chyba toho, ktorého ohováraju. Sú tam aj ľudia, ktorí nesúhlasia s ohováranim, ale boja sa povedať, čo si naozaj myslia.

Napr. o mne. Prišiel k nám nový chlapec. Celkom fešák. Takmer všetky baby ho chceli a volali ho do baru. On však prejavoval záujem len o mňa. A tak ma začali tie ostatné ohovárať pred ním, také veci, že sa nesprchujem a nosím prepotené oblečenie, čo samozrejme, nebola pravda.

Síce on ma kvôli tým ohovačkam na nejaký čas nechal, ale keď zistil pravdu o nich aj o mne, vrátil sa ku mne. A potom sa my ony začali vyhrážať aj bitkou. Ale ja som sa nebála, lebo som sa tomu vedela vyhnúť, držala som sa v blízkosti učiteliek, domov som chodila dookola, ale zato cez mesto, kde bolo plno ľudí.

xysse

rovno do cierneho aby si s ludmi vychadzala musis medzi nich zapadat...aj ked robis vtedy veci proti svojej srsti .. alebo potom prestup na inu skolu ked sa ti nechce s tym popasovat... to ze clovek nezapada je vzdy len jeho chyba aj ked si to velmi tazko priznava....

RovnoDoCierneho

nekonfliktna - A čo poradiš takej, ktorá do kolektívu absolútne nezapadá, nemá tam nikoho, nikoho, kto by sa jej zastal a jediné, čo robí je, že pozerá do blba ? Niektoré školské kolektívy sú hnus.

nekonfliktna

uplne to ignoruj a nechaj tych ludi tak.. slovaci musia vzdy do vsetkeho sparat a stale rozryvat stare veci prave preto sme tam kde sme ..su to nestastny ludia co ohovaraju... ignor a hovoto neprilievaj zbytocne ohen... tiez som mala kolegynu co ma neznasala snazila sa ma vyprovokovat a teraz spolu vychadzame uz normalne

pedag

Ale ono vždy ide aj o to, že čokoľvek povieš, tak vždy to nejaký "majster" prekrúti s vedomím, že akože robí nejaké kvázi umenie, ktoré sa akože niekomu má páčiť, pričom to každého len frustruje a demotivuje. To som si všimol, že tomu tak je. Stále je to len o tom, že ti niekto poradí, že ako sa čo nedá, fakt super rada. Keď si to postupne berieš k srdcu, tak sa z teba stane časom ignorant, čomu sa zase každý čuduje, ale sú aj dobrí ľudia.