Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prajem mu vsetko dobre,no teraz trpim

Príspevok v téme: Prajem mu vsetko dobre,no teraz trpim
Jacki

Ahojte vsetci.Budem pisat strucne bez okolkov.Mam priatela ,sme spolu uz dlho,sme zasnubeny.Priatel ma starsieho brata.Zo zaciatku som ho mala rada,iba ako budúceho svagra,a ako priatelovho brata.Vnimala som to takto velmi dlhy cas.Jeho brat bol odjakziva velmi utiahnuty,uzavrety do seba,a nechcel ziadny vztah,chcel byt sam. Vedeli sme si vzdy pokecat.Takto to islo velmi dlhy cas,vnimala som ho ho,naozaj ako budúceho svagra.No presiel njaky cas,a ja som vlastne postupom casu zistila,ze sa mi paci viac,ako len svagor,.Musim priznat,je velmi sympaticky,a je fajn.No nemala som samozrejme nikdy odvahu,mu to povedat,hambila som sa,a samozrejme by som sa nevedela pozriet do oci môjmu priatelovi,a buducim svokrovcom,tak som si toto tajomstvo nechala preseba.No nastal umna zlom,a zrazu som sa rozhodla,ze poviem svagrovi pravdu do oci.Vcera som nabrala odvahu mu napisat smsku,a povedat mu,co k nemu naozaj citim.No len co som chytila mobil do ruky,ze mu idem napisat,vtom mi zavolal priatel, a s radostou mi oznamil,ze svagor sa zoznamil vcera s nijakou babou a vyzera to medzi nimi na vztah.V tej chvili sa mi zacali tisnut slzy do oci,a pocitila som,hroznu bolest pri srdci.Som velmi smutna,nestastna,no hlavne som nahnevana sama na seba,ze som sa nevedela rozhybat skor.Bude teraz premna skutocne velmi tazke,byt v jeho pritomnosti,a tvarit sa normalne,ze ho mam rada ako budúceho svagra,a este viac,bude premna tazke,ked ho uvidim stou doticnou,a ked nam ju donesie predstavit.Neviem,ako teraz dalej.Neviem,co mam robit.Za kazdu radu vam budem velmi vdacna.

Jacki

Ale svokrovci k nam chodia na navstevu,a obcas s nimi dosiel aj svagor.Ale myslim si,ze je uplne logicke,ze ak ma niekto vztah a je si nim isty tak je to uplne normalne,ze pride predstavit tu svoju polovicku,a je uplne normalne,ze ked ju predstavi svojim rodicom tak ju bude chciet predstavit aj svojmu bratovi,takze je mi jasne,ze pride snou aj k nam.

Jacki

Nie nebyvam u svokrovcov,a ani tam niesom nasackovana,my byvame s priatelom sami a ku svokrovcom chodim malo,vacsinou ked ma svokra alebo svokor sviatok alebo na Vianoce.Takze som tam velmi malo.

Preteba

Jacki, ja Ťa neodsudzujem, city človeka vedia veľmi dobre zviesť z cesty. Si mladá, ešte spoznáš veľa priateľov, s ktorými si sadneš:) ale preto Ti to hovorím, aby si vedela, že keď sa to stane, musíš to hneď zastaviť. Postav sa proti tomu a zameraj sa na to, čo už máš. Máš snúbenca, dôveruj vášmu vzťahu a buduj ho. Prajem Ti všetko dobré.

Hanjja

Svagrovi to nehovor, to by sa vsetko pokazilo. Normalne zostan s tvojim snubencom a sem tam by si mohla zviest svojho svagra a zabijes dve muchy jednou ranou :).

kafe

salámistka, to si nevšímaj :) príbehy z pera ferihitky majú vždy nejakú malilinkú trhlinu :D
feri, ale prestala si si dávať také jeb.é prezývky, musím uznať, zlepšuješ sa.

A pre Jacki, tú hroznú bolesť prežiješ, neboj. Priateľ ťa uteší, alebo aj nie (on je hrubý na teba, tak asi skôr nie). Prestaň tak strašne dopredu myslieť a domýšľať si, lebo švagor tú dotyčnú vôbec nemusí rodine ukázať. A prosím ťa, ty žiješ u svokrovcov? Alebo si tam furt nasáčkovaná? Či prečo by švagor ukazoval svoju frajerku tebe a tvojim rodičom?

a_dr1a

Jacki. Tato tvoja reakcia ako aj uvodny tvoj prispevok je len o tebe: ja ja ja
Ty ho chciet mozes. Ale chce aj on teba?? To ze sa s tebou vzdy rozpraval bavil, bolo z jedineho dovodu. Ze si bola u nich doma, ze ta berie ako uz kvazi svoju svagrinu ai.
On by si pokazil vztah s bratom, ktoremu bol je a aj ostane starsim bratom, ochranca dovernik brat priatel podpora pomoc ai. Pokazil by si vztah s rodicmi. Aj s ostatnou rodinou priatelmi ai. Myslis, ze mu za toto vsetko stojis? Prejavil ti on niekedy city a zaujem o teba? Vyznal sa ti z niecoho? Lebo "problem" tu mas ty. Nie on. Odporucam ti odstup a co najmenej k nim chodit. Stretavaj sa so snubencom priatelom u vas doma radsej. Ale najlepsie by bolo prehodnotit vas cely vztah. Co vlastne k priatelovi citis?? Pisem to len preto, aby si mu zbytocne neublizovala. Ty si musis v sebe upratat. Nik iny

Jacki

Ja viem,ze tu vyzeram ako pokrytec a ako taka hyena,ale stalo sa.A prave,ze som myslela na priatela,preto som mu to cely ten cas nepovedala,ale dusila som to cely ten cas v sebe.ja zato nemozem,stava sa,zistila som,ze by som si s nim rozumela lepsie,ze mi je blizsie aj povahou atd..stalo sa.