Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prajem mu vsetko dobre,no teraz trpim

Príspevok v téme: Prajem mu vsetko dobre,no teraz trpim
Jacki

Ahojte vsetci.Budem pisat strucne bez okolkov.Mam priatela ,sme spolu uz dlho,sme zasnubeny.Priatel ma starsieho brata.Zo zaciatku som ho mala rada,iba ako budúceho svagra,a ako priatelovho brata.Vnimala som to takto velmi dlhy cas.Jeho brat bol odjakziva velmi utiahnuty,uzavrety do seba,a nechcel ziadny vztah,chcel byt sam. Vedeli sme si vzdy pokecat.Takto to islo velmi dlhy cas,vnimala som ho ho,naozaj ako budúceho svagra.No presiel njaky cas,a ja som vlastne postupom casu zistila,ze sa mi paci viac,ako len svagor,.Musim priznat,je velmi sympaticky,a je fajn.No nemala som samozrejme nikdy odvahu,mu to povedat,hambila som sa,a samozrejme by som sa nevedela pozriet do oci môjmu priatelovi,a buducim svokrovcom,tak som si toto tajomstvo nechala preseba.No nastal umna zlom,a zrazu som sa rozhodla,ze poviem svagrovi pravdu do oci.Vcera som nabrala odvahu mu napisat smsku,a povedat mu,co k nemu naozaj citim.No len co som chytila mobil do ruky,ze mu idem napisat,vtom mi zavolal priatel, a s radostou mi oznamil,ze svagor sa zoznamil vcera s nijakou babou a vyzera to medzi nimi na vztah.V tej chvili sa mi zacali tisnut slzy do oci,a pocitila som,hroznu bolest pri srdci.Som velmi smutna,nestastna,no hlavne som nahnevana sama na seba,ze som sa nevedela rozhybat skor.Bude teraz premna skutocne velmi tazke,byt v jeho pritomnosti,a tvarit sa normalne,ze ho mam rada ako budúceho svagra,a este viac,bude premna tazke,ked ho uvidim stou doticnou,a ked nam ju donesie predstavit.Neviem,ako teraz dalej.Neviem,co mam robit.Za kazdu radu vam budem velmi vdacna.

Jacki

No,pomohla by som rodicom,dala by som aj na charitu,a ostatne by som si ulozila.Preco? Kafe,a ty mi preco stale hovoris,ze ja si domyslam? co mas konkretne na mysli?

kafe

vieš, ľudia keď majú priateľa/manžela, tak sa im páči priateľ. A nie sú vo vzťahu len formálne, ale preto, lebo im je s tým druhým dobre.

Počuj, ty si tak krásne domýšľaš, mňa by zaujímalo, čisto teoreticky, vieš čo by si robila s 30timi milionmi eur? Keby sa ti nejakým omylom prírody podarilo vyhrať to v eurojackopte, čo s takým balíkom urobíš?

Jacki

Ale ked sa vam niekto paci,a vy zistite,ze k nemu citite nieco viac,tak je pre vas uz dost tazke byt s tym pocitom,ze niekoho ma.

kafe

Jacki, logické to príde tebe. Ale ľudia sa nesprávajú podľa tvojej logiky, ale tak ako to je im príjemné a čo oni pokladajú za vhodné. Utiahnutý a uzavretý chlap bude s priateľkou, podľa mňa, najprv veľmi dlhýýýýý čas SÁM a nebude sa ťahať po návštevách. Chodíš k svokrovcom málo, takže je pravdepodobné, že ak by ju priateľ aj dotrepal rodičom ukázať TY TAM NEBUDEŠ. Problem solved.