Dlhodobá detoxikácia

Príspevok v téme: Dlhodobá detoxikácia
oreocookie

Ahojte,
už dávnejšie som sa niekde dočítala o detoxikácii organizmu a dosť ma to zaujalo :) plánujem detoxikovanie orgaizmu (pravdepodobne niekedy cez leto) ale vôbec ma nelákajú tie 1-10 dňové "hladovky" :) Strašne by som sa chcela detoxikovať aj 2 mesiace kľudne s tým, že by to nebolo až také drastické a nerobila by som telu "šoky", čiže by som škodlivú stravu postupne vyraďovala a koncom aj začala znova zaraďovať :) ale ja neviem ako si to naplánovať a hlavne : ktoré potraviny môžem a nemôžem :D viem že treba obmedziť cukor, kofein, alkohol, sladené vody,... ale neviem či môžem napr.mliečné výrobky, pečivo,...
mimochodom tie dva mesiace detoxikácia si fakt nepredstavujem ako nneustále pitie zeleninových štiav ako vyradenie škodlivých potravín a zaradenie tých 'lepších' ... napr.že by som si robila špenátové rizoto a veci na tento štýl :) proste by som normálne jedla, akurát zdravšie
za odpoveď predom ďakujem :)

Omen

To, čo sa chystáš robiť ty, NIE je detoxikácia a už vonkoncom nie dlhodobá! Na 2 mesiace sa chystáš vysadiť určité potraviny a potom následne ich zaradiť do jedálnička. Nechápem, prečo to chceš robiť, keďže žiaden efekt ti to neprinesie.

Marosko-n

Máme 18 ročné skúsenosti s detoxikáciou GGW liečivou vodou a funguje to ! Nepotrebujeme lieky ani detoxikačné prostriedky.

Kubo11

Nečítali ste o detoxikácií na nejakom konšpiračnom webe? Lebo takých "vedeckých" návodov je plný internet. Mám za to že všetky tie detoxikačné kúry sú podvod a výmysel.
diva.aktuality.sk

maminaveronika

Zaoberám sa zdravým životným štýlom, chudnutím, priberaním atď.
Máme kopec produktov na detoxikáciu, ktoré sú čisto prírodné, obsahujú kopec vitamínov a všetkého čo telo pri detoxe potrebuje. K tomu zdarma poradenstvo po celý čas, množstvo receptov a rád. Určite nebudeš hladovať, jesť sa má 5 krat denne aj pri detoxikácii.
Pridaj sa a pomôžem ti: www.facebook.com