Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kognitivno behavioralna terapia

Príspevok v téme: Kognitivno behavioralna terapia
Anonyyymm

Je tato forma terapie ucinna? Trpim hlavne uzkostami a depresiami a pred 3 rokmi mi bola diagnostikovana panicka porucha.Vtedy som sa liecila liekmi no teraz sa mi to vracia. Viem ake je to zlo preto by som sa chcela liecit terapiou aby som predisla panickym atakom a nemusela brat lieky. Poznate niejaku dobru psychologicku/psychoterapeutku/psychiatricku na vychodnom Slovensku (najlepsie Kosice, Vranov, Michalovce, Trebisov, Humenne), ktora sa zaobera touto terapiou? Budem vdacna za kazdu odpoved..kludne napiste vase skusenosti s touto terapiou alebo aj co vam najviac pomohlo

Tomas12345

Je velmi dolezite aby si mala pozitivne myslenie a hlavne aby si si nasla konicky v zivote ktore ti budu robit radost. Treba si najst nieco co ty bude robit radost v zivote a robit stastie a ked budes prezivat radost a stastie bude sa ty v tele tvorit aj viac serotoninu hormonu stastia ktory je proti uzkostiam aj panickym atakom.

Musis sa z tohto trojuholnika depresii , uzkosti a negativneho myslenia vymotat .

Mikulas

Dobrý deň Vám prajem,
mám skúsenosti s klientmi v tejto oblasti, v ktorej potrebujete poradiť, pomôcť. Ozvite sa mi na doleuvedené tel. číslo. Som z Košíc a sídlim v centre Košíc.

S pozdravom

Mikuláš
0944406973

Social

Táto terapia je podľa mňa kľúčová v zvládaní depresie. Čiže určite odporúčam.
Vyhľadaj si terapeuta tu: www.psychoterapia-sk.sk.

Alebo si môžeš túto metódu naštudovať sama z knižky podobne ako ja.