Chcem schudnut ale neviem ako

Príspevok v téme: Chcem schudnut ale neviem ako
Chikabomb

Dobry den,chcem schudnut uz roky,ale nedari sa.Momentalne mam 63 kg a vysku 164 cm.Chcem schudnut aspon na 56 kg,ale neviem ako.Kolko minut denne mam bezat na beziacom pase a kolko kval spalit?Ako sa mam stravovat.Moj plan je nejest po 17tej hodine a kazdy den aspon 48 minut behat.Poradte mi ako sa presne stravovat?Co na ranajky?co na obed ?co na veceru.Budem vdacna za kazdu radu

homos

Čau, pokiaľ chceš schudnúť tak brutálna vec je švihadlo je to fakt bomba ja skáčem od nového roku a už za 1 týždeň som pocítil také zmeny ale tiež som vyradil sladké calorické shity a tiež sladené nápoje. Totálne sa mi zmenilo telo, vôbec som neni unavený počas dna a nepijem kávu, proste švihadlo je brutálne meníš skoky, zvyšuješ svaly, držanie teľa, rýchlosť, obratnosť a vyplavuje sa neskutočne veľa endofrínov po cvičení takže totálna bomba a kilečká idú tiež dole jak nič

simiona

Zmeň súčasnú prácu za fyzickú. Aby si v nej mala toľko práci, že by si si ani nestihla spomenúť na jedlo.

Petra1245

Ahoj, pridaj sa na fb do mojej skupiny "Zdravie, krada, fit styl", su tam vsetky dolezite info, ktore potrebujes ku tomu aby si schudla ;)

m.facebook.com

sfinxa

Ako vsetci aj ja sa pripájam s tým, ze vysadiť sladké aj ked nie úplne, samozrejme pohyb nie len na bežiacom páse, lepšie urobíš ak pojdeš behať vonku na vzduch. cviky s vlastnou váhou ako drepy, výpady, brušaky, s tým nič nepokazíš. Ja to takto praktizujem a kilá idú pomaly dole s čím som veľmi spokojna. Pijem k tomu 2x denne čaj e-zdravotnickepotreby.sk ktorý mi so spaľovaním perfetne pomáha. Ked som ho este nepila, išlo to zhadzovanie oveľa pomalšie.

Kamos001

Vysad sladkosti, prestan sladit kavu, čaj, vysad sladene napoje (cola a pod.). To je 99% úspechu. Ostatne ako obmedzit mucne jedla a pohyb su len do plusu.