Ako najdlhšie ste boli bez priateľa/priateľky?

Príspevok v téme: Ako najdlhšie ste boli bez priateľa/priateľky?
Simma

Utešte ma niekto :D bez priateľa budem pol roka a vôbec si to neviem prestaviť.. sme spolu len jeden rok ja mám 20 on 19. Teraz sme skoro každý deň spolu. Odchádzam do Uk našla som si celkom fajn robotu aj keď málo platenú na Sk by som zarobila tak isto ale skúsenosti a jazyk sú dôvody kvôli ktorým chcem odísť.Koľko ste boli bez priateľa najdlhšie? Dá sa to zvládnuť?

TutanchámonxD

seja sk ďakujem za radu ale ja nič nevyhľadávam a nepotrebujem. Jednoducho chcem byť sám, pretože to tak cítim niekde vo vnútri a viem, že vzťah jednoducho pre mňa nie je.

Som predurčený žiť sám bez priateľov, vzťahu a blízkych ľudí okrem rodiny s ktorou stále žijem v jednej domácnosti. Nič viacej nechcem. Teraz už nie.

seja sk

Simma, toto leto 2 týždne na výlete, čiže nie dlho, ale chýbal mi. Boli sme v kontakte takmer denne, no aj tak vzdialenosť vplýva na psychiku. Čím ideš ďalej, tým sa ti aj čas násobí. Na pol roka by som nešla, lebo mi to nestojí za peniaze a ani vlastne za nič. Radšej sa dohodnúť a odísť spolu o pár mesiacov neskôr.

TutanchámonxD, teraz si v najlepšom veku - ani príliš mladý, čiže sa ti výrazne nemenia názory a priority ako do dvadsiatky, čo častokrát vedie k neporozumeniu a rozchodu, ale ani príliš starý, čo trochu znižuje šance, keďže po tridsiatke je viac ľudí zadaných než v 23 rokoch. Výborný vek na to, aby ti to z dlhodobého hľadiska vyšlo.

Nekončia sa zle všetky vzťahy. Výnimočný môže byť ktorýkoľvek vzťah, v ktorom sa obaja o to usilujú a zároveň spĺňajú pár predpokladov ako napr. rovnaká predstava o spoločnej budúcnosti, blízke názory a pod. Môžeš si „návod“ na takýto vzťah prečítať na mojom blogu, ktorý má adresu ako moje meno a namiesto medzery je bodka.

TutanchámonxD

Iveta

Ja to už neriešim ako niekedy, že som videl von páriky držiace sa za ruky a hneď som bol bez nálady, že mňa nemá kto ľúbiť a taktiež ja nemám koho ľúbiť viac ako priateľa či priateľku.

Jednoducho som stratil silu niečo riešiť čo sa týka vzťahu a viac to už ani riešiť nebudem, pretože ak by mal prísť vzťah o rok, dva alebo tento rok, tak radšej budem sám, pretože pochybujem, že by mi prvý vzťah vyšiel a bol by som zase tam, kde som aj bol. Jednoducho ma pripravil život nato aby som bol sám a tak to aj ostatne.

Vidím čo sa v dnešnej dobe deje aj u kamarátov čo mali dva tri roky vzťahy a sklamanie zažiť nechcem, pretože v dnešnej dobe sa ľudia sobášia, bývajú spolu a neviem čo všetko a tak či tak to raz skončí tak, že žena zahne svoju s iným alebo naopak a prečo by som mal byť ja výnimkou, že sa mi to nestane ????

Nie som ten typ chalana, ktorého by si žena k sebe pripútala a bola by so mnou v dobrom aj v zlom a mala ma naozaj rada. Som jednoduchý chlap a pre takého ako som ja v dnešnej dobe nie je miesto na vzťah, ktorý by vydržal, pretože takého ako som ja väčšinou ženy po roku dvoch vymenia za lepšieho. Takže nie ďakujem, radšej budem sám a nech zomriem aj ako panic je mi to desať.

Iveta Michael

Tutanchamon ...

Prosim ta len nelam palicu nad sebou :) čo ty vieš na čo všetko si budeš moct spominat v starobe ... samotari su zaujimavi a mnohoraz aj šarmantni muži, tiež som trochu samotarka ale oblubena ... ja mam zas iny problem vztahovy, velmi ojedinely a tažko riešitelny hm ..
Určite zažiješ aj mnoho peknych chvil aj preto že nikdy nevieš kde za akych okolnosti laska zautoči ( laska utoči,Tublatanka )

dalsi

Sima, podla mna by ste si obaja mali dat zalezat na tom, aby ste si kazdy vecer zavolali, trochu pokecali, aj ak by sa jednemu fakt nechcelo. Vztah to posili, ak to ustojite. No radsej nepodcenuj take odlucenie.

Lollka

Prvy viac nez rok sme mali vztah na dialku. Stretavali sme sa vacsinou raz za mesiac ale bolo aj ze sme sa dva mesiace nevideli. Pokial ste obaja zreli tak vam to vyjst moze. Len v tomto veku neviem ci ste zreli, to by bola vynimka. Ale on za tebou moze doletiet za ten pol rok aspon raz alebo aj viac krat, na vikend. Alebo ty za nim. Nizkonakladovky nemaju tak drahe letenky, ale treba kupit najlepsie dost dopredu. No a potom mozete byt v kontakte cez skype.

Lollka

Prvy viac nez rok sme mali vztah na dialku. Stretavali sme sa vacsinou raz za mesiac ale bolo aj ze sme sa dva mesiace nevideli. Pokial ste obaja zreli tak vam to vyjst moze. Len v tomto veku neviem ci ste zreli, to by bola vynimka. Ale on za tebou moze doletiet za ten pol rok aspon raz alebo aj viac krat, na vikend. Alebo ty za nim. Nizkonakladovky nemaju tak drahe letenky, ale treba kupit najlepsie dost dopredu. No a potom mozete byt v kontakte cez skype.

Igjjgh

Jeziiis ja mam 23 a nikdy som nikoho nemala a nejdem sa tu z toho po***t s prepacenim. A niekto je dva tyzdne bez partnera a uz musi hladat psychologa alebo vypisovat na fore