Ako najdlhšie ste boli bez priateľa/priateľky?

Príspevok v téme: Ako najdlhšie ste boli bez priateľa/priateľky?
Simma

Utešte ma niekto :D bez priateľa budem pol roka a vôbec si to neviem prestaviť.. sme spolu len jeden rok ja mám 20 on 19. Teraz sme skoro každý deň spolu. Odchádzam do Uk našla som si celkom fajn robotu aj keď málo platenú na Sk by som zarobila tak isto ale skúsenosti a jazyk sú dôvody kvôli ktorým chcem odísť.Koľko ste boli bez priateľa najdlhšie? Dá sa to zvládnuť?

TutanchámonxD

No vidíš to. Ja som nemal priateľku od mojich 18 rokov a tento rok v Máji mám 24. Mal som len také školské lásky ale nikdy nič veľkého čo by sa dalo hovoriť vzťahu. Som neskúsený a vôbec v podstate neviem ani čo to je vzťah alebo láska medzi dvoma ľuďmi.

Život ma ale naučil byť samotárom, keďže som stále sám a nemám tiež ani len jednu kamarátku ako píše človek nižšie. Vzťah už ani nechcem a nechcem už v podstate od života nič, pretože som si zvykol byť sám a meniť to už nechcem. Najkrajšie roky idú preč a ja som nezažil v živote nič načo by som mal spomínať a teraz to už meniť nebudem.

rozchodova

2 týždne, ktoré pôvodne mali byť 3 mesiace, ale nevydržala som to tam. Po návrate sme sa rozišli. Nebolo to síce spôsobené len mojím odchodom, ale ak by som neodišla, tak je možné, že by sme to spolu ďalej ťahali, možno aj niekoľko rokov. Teraz by som už kvôli práci neodišla. Buď spolu, alebo ani jeden. Lenže to je len môj pohľad. Vidím, že viacerí mali vzťahy na diaľky a prežili. Nuž, ja by som to tak nikdy nechcela, ak by neboli vážne dôvody na to.

Moireal

Tie stresy sa podpisali na mojom zdravotnom stave. Ale to nemusi byt tvoj pripad, ked niesi chora a nemas nejake ine velke stresy v zivote.

Dinkaa

5 rokov na dialku, stretko dvakrat mesacne :) Absolutne bez problemov. Delilo nas 300 km. Kamoska prezila cosi podobne akurat, ze to trvalo 8 rokov, ona na SR, on vo Francuzsku. Dnes su manzelia, maju dve deti. My pokracujeme vo vztahu dalej, zijeme uz spolu...Kedze sme obaja rozlietani a mame vela konickov, ten cas bez seba sme vedeli vyuzit na sebarealizaciu, hobby, priatelov. Netreba byt nesamostatny a neschopny jedinec. To, ze su ludia od seba nie je koniec sveta, len netreba fnukat a robit uzitocne veci. Jasne, ze sme si chybali ale neotravovali sme jeden druheho mrncanim, ziadanim, stazovanim sa. A verili sme si. Vzdy. Ked pocuvam ako kamosky nedovolia ist priatelom/manzelom pracovat do zahranicia, lebo co ony chudery doma budu robit, pytam sa, ci su male deti a treba im zadok utriet....Najhorsie su tie vztahy, kde dvaja zacali velice zit sami pre seba, vykaslali sa na priatelov a inych ludi, a ked zrazu prislo odlucenie, tak nemaju co robit a s kym ist von. A za to si mozu sami :)

Simma

Moireal z akými následkami?
Ja si myslím,že keď je vo vzťahu láska,dôvera, komunikácia tak sa to zvládnuť dá len aj tak mi je už teraz smutno a to som ešte doma :D

SimmaSi

Ja idem len raz na polroka bez neho potom už plánujeme odísť spolu niekde do zahraničia. Takže len zvládnuť polroka a všetko by bolo fajn.
Vy ste sa z akého dôvodu rozišli? Ja mám s priateľom pekný vzťah nemenila by som ho ani za nič tak si niesom istá či mám riskovať toto. Ja si nahováram,že to náš vzťah práve posilní...

Dedeee255

Celý život!! 23 rokov mám a nikdy som nemal priateľku, ani kamarátku! Skús si predstaviť aký to je život...

a ty tu budeš vyplakávať o pol roku...

Moireal

My sme sa v priebehu jedneho roka videli vzdy po dvoch mesiacoch a najdlhsie po 3.bolo to velmi tazke ale ustali sme to. Aj ked s nasledkami.

fullhd

Ja som bol bez ex asi 3 mesiace a vztah nam stroskotal.Vztah na dialku nevydrzi na 99 percent.Poznam takych ktorym to vydrzalo ale oni uz maju kopu deti.Vztah na dialku uz nikdy v zivote.A vobec som rad ze nam to stroskotalo.Ani som nevedel ze sloboda moze byt tak krasna a vzacna.Frajerku v dohladnej dobe nechcem absolutne.