Derealizácia

Príspevok v téme: Derealizácia
Juraj8548

Dobrý deň, pred rokom som skúsil marihuanu a mal som hrozné stavy. Na ďalší deň som sa zobudil a cítil som sa nejak dívne. Išiel som na internet pozrieť či to nemal ešte niekto. A zistil som že mam derealizáciu. Už s tým žijem rok, a už som si na to zvykol. Ale furt to je silnejšie, potom zase slabšie, potom zase silnejšie a tak stále. Nemá niekto skúsenosť.... alebo niečo čo by mi pomohlo. Neviem čo mam robiť.

nicollette12

Jamieson - strilaj ty, ja nie som ziadna histerka, ako si to vobec mozes dovolit? Poznas ma? Nie, tak sa zdrz komentara na moju osobu, toto si ja neneham :) a nebudem sa tu s nikym dotahovat, kazdy nech ma svoj nazor ak ma k tomu co napisat, nech napise a ten kto tu chce iba urazat, nech uraza svoju mamu doma pri veceri, tu si chodia ludia pomoct a hladat radu, nie aby sa tu navzajom osocovali a dovolovali si, predpokladam, ze len tak na ulici by si mi toto nepovedal, ale na internete je kazdy husty, vsak ako inak :) dalej nereagujem...

Jamieson

juraj...hentu histerku nepocuvaj, ta nevie co toto obnasa a take rady nech si strci do vacku, a striela z tejto stranky radsej, lebo len niekomu svojimi radami pekne uskodi :)

nicollette12

alibaba1 - ty co sa tu do mna navazas? Tu je sloboda prejavu, aj keby som napisala nieco odveci, tebe to moze byt fuk, nie je to tvoja tema tak ma tu neurazaj laskavo, vobec neviem naco tu prispevas ked tvoj prispevok neobsahuje ziadnu radu ani pomoc autorovi iba hlupe navazanie sa kvoli komplexom ktore mas asi zrejme... ale taky su dnes vsetci cize ti to odpustim :) a predstav si, ze mam nejedneho cloveka v rodine, ktory ma psych. ochorenie, dokonca aj viac ochoreni naraz, takze ja sa vyznam, aj ked nie na zaklade osobnej skusenosti, ale vidim toho cloveka, volavam s nim zaujimam sa, je to psychicka porucha ? Ano je, vsetko co je psychicka porucha by sa malo riesit na psychiatrii ale su aj ochorenia, ktorych sa da zbavit zmenou myslenia a celkoveho postoja k zivotu, takto sa mi vyliecila znama, len to teba chciet a makat, co nemam pocit ze autor robi kedze pise ze uz si zvykol a ze stym zije uz rok, iba si pyta radu co ma robit, tak nech ide na psychiatriu, dat si lieky predpisat a nech sa mu ulavi.. ale nie som toho zastanca, preto aj v rodine sa snazia liecit psychicke problemy zmenou zivota, stravou myslenim atd.... a nabuduce skludni hormon lebo zacnem ja :)

alibaba1

nicollette ty trpiš nejakou poruchou osobnosti?? Ty by si mala zájst na také oddelenie, a už včera bolo neskoro.
V jednej podobnej téme napíšeš, že prispievatelia tam chcú autora smerovať výlučne len na psychiatriu a tu zasa opak, že je to psychiatrické ochorenie s jednoznačnou diagnózou a liečbou. Tak napíš názov toho lieku, presne určený na túto diagnózu - ktorý zaberie každému, keď je teda určený na toto.
Ty si chorá sama o sebe dievčina, tak neraď iným, keď sa v tom vyznáš ako sliepka do kukurice. Nevieš, o čom takýto stav je, a ešte aj radiť radíš sprosti tým ľudom.

nicollette11

Ja nechapem, ako si si sam mohol urcit diagnozu, ked si ani nebol u lekara a on ti ju nepotvrdil....ale dobre, neriesim... tak to berme tak, ze mas tu derealizaciu, to je psychicka porucha na ktoru sa beru lieky ak nevies, ale pokial ta to nejak nevytrhava z normalneho zivota a si v pohode tak to potom neries a predychaj to radsej a daj si facku na prebratie ;)

Pedag

Ale vsak som Ti povedal, ze nemaj strach. Clovece, ty kebysi vedel, co som ja prezil, tak by si to nepochopil. J.b na to. Amen.

cokoladka898

Ahoj Juraj, ja som mala nieco podobne ako ty, ale nemala som to z marihuany....neviem z coho som to mala. Mala som psychicke problemy, aj dost stresu bolo. Je to strasny pocit, celu ma ovladol. Mala som aj depersonalizaciu. Mala som pocit, ako keby som nebola vo svojom tele. Pomohla mi psychiatricka a chodila som aj ku psychologicke. Trvalo to, kym som sa toho zbavila, ale teraz sa citim dobre. Teda obcas chyti nejaka depresia, ale to je nic oproti tomu stavu co som mala. Uz to nikdy nechcem zazit. Ja ti viem len odporucit psychiatra z vlastnej skusenosti....ale mozno na to pomaha aj nieco ine, neviem.