Sila fotky

Príspevok v téme: Sila fotky
Ocnica

Ahojte, uz je to dlhsie co som si vsimla, ze na fotke kde je odfoteny mrtvy je vidiet z jeho tvare, ze uz nezije. Uz sa mi to par krat aj potvrdilo. Aj posledne, ked som pozrela na foto zeny, ktora sa stratila pri venceni psov hned ma napadlo ta uz je mrtva. A potom sa to aj potvrdilo. Aj vy ste si vsimli ze po smrti cloveka uz z jeho fotiek vidiet, ze nezije?

silaf

Mne sa stalo nieco podobne s fotkou svojej mamy ...vzdy ked som si prezerala jej fotky isla z nich taka ziva energia a radost a niekolko mesiacou pred smrtou ked si vybavovala preukaz a dala sa odfotit a ja som nahodou tu fotku zobrala do ruky a pri pohlade som pocitila smutok a zvlastnu uzkost totiz z tej fotky isiel strasny smutok a tie oci boli uz bez radosti a vyzarovania ako kedysi ....doteraz mam tu fotku pred ocami a teraz som si spomenula na ten pocit , hoci mama je uz 14 mrtva

Jana Lukacova

Ocnica: nie je to o "sile" fotky...Keď niekoho na fotke vidíme alebo reálne stretneme, bez toho, aby sme si to aj uvedomovali, sa do neho môžeme vcítiť, naladiť sa na neho a "vytušíme" zmenu (napr. že zomrel alebo sa tak v blízkej dobe udeje)...

Preteba

Nemyslíme, vieme:) Božia prítomnosť sa vyznačuje teplom, svetlom a pokojom. Prítomnosť démonov chladom, temnotou a strachom.

Markaklop

Preteba: napísala som vám mail. Niečo sa aj teraz deje. Všetko som tam z teraz napísala. Prosím,ak budete mať čas,pozrite sa na to. Vďaka