Ahojte, uz je to dlhsie co som si vsimla, ze na fotke kde je odfoteny mrtvy je vidiet z jeho tvare, ze uz nezije. Uz sa mi to par krat aj potvrdilo. Aj posledne, ked som pozrela na foto zeny, ktora sa stratila pri venceni psov hned ma napadlo ta uz je mrtva. A potom sa to aj potvrdilo. Aj vy ste si vsimli ze po smrti cloveka uz z jeho fotiek vidiet, ze nezije?
Sila fotky
Prosím Vás a môže mi niekto vysvetliť čo je to keď som niekde v byte a zrazu z ničoho nič pocítim okolo seba chladný vánok alebo chlad neviem ako to nazvať. Teda stojím niekde v izbe a je normálna teplota a z ničoho nič pocítim krátky závan chladu, pričom okno nieje otvorené čiže prievan to nieje a ani v tej chvíli okolo mňa nikto neprešiel ani s ničím nikto nehýbal a stalo sa mi to už niekoľko krát.
V tej chvíli keď sa to deje trvá to len pár sekúnd ma až "zamrazí" zo strachu také nezvyčajný pocit to je...
Čo to môže byť? Má niekto vysvetlenie?
pravda je taka ze to nevies len si to nahovaras. Ak by si naozaj podla fotky cedela urcit ci niekto zije alebo nie tak by si mohla napisat jamesovi randimu a mala relativne velku sancu dostat milion dolarov. Akurat ze takych ako ty tam zu bolo a ked sa na to pozreli naozaj ako to je teda zu to nebolo o Tom ze si videla parte a mala si pocit ze jasne podla fotky je ten clovek mrtvy tak zrazu tieto schopnosti nikto nemal.
Preteba- ďakujem za odpoveď . ide o to,že doma som k tomu nikdy nebola vedená a počula som len o tom,že nie je. Teraz si neviem povedať,aby som verila... A čo tá aura? Či predtuchy? Neviem si to vysvetliť. ... No vďaka,že ste mi odpísali. A veľmi by ma zaujímalo,prečo práve mne sa zjavili... Ja som tú sviečku použila po tom,ako som videla smrtku (alebo démona). Nechcem to tu písať,ako vyzerala,lebo sú tu deti pod 13 rokov a viem,že sa budú trochu báť,keby si to čítali... Pretože keď si na to zmyslím,tiež ma strasie. Ale v izbe je už pokoj... Len to ostatné.... Chcela som raz vyskúšať niečo vyvolať,ale som si vedomá,že je to nebezpečné. Preto som to neskúšala. Je možné,že som mala v rodine niekoho s takými schopnosťami? Mohla by som sa naučiť ovládať niečo iné alebo s týmito schopnosťami (keď to vôbec sú schopnosti) skončiť? Ďakujem vám...
Markaklop, smrt nechodi s kosou, to je rozpravka. Videla si demona, ten chlad v Tvojej izbe je jasny. Neveris v Boha, ale mala by si, lebo si zasla daleko.. tie orgie so svieckou, to si si ich akurat tak pritiahla. Ked sa budes spoliehat a prosit anjelov, pridu, ale nie ti z nebies. Tak ako je skutocne nebo a Boh, tak je skutocne peklo a diabol.
Ahojte,keď už je tu takáto téma... Ja mám menší problém alebo neviem či to mám brať ako problém,no vidím auru...neviem síce rozlíšiť,čo znamenajú aké farby.. .
A občas mám predtuchy... Predtucha,že sa nieči stane a stane sa.... Alebo keď mám zlý pocit,tak sa skoro vždy stane niečo zlé... Ja to nechápem
A viem,že sa mi twraz budete asi smiať alebo neveriť. No spala som. Ani neviem ako,ale zrqzu som sedela s otvorenými očami a ako puk som pozerala na smrtku. Viem ju aj opísať... Trochu sa vznášala . a vôbec som nevideka,že by mala kosu. Zatočila sa a pohltil ju dym. Taký šedobiely... A viem,že niekto potom zomrel... Od vtedy si myslím,že smrtka si splietla dom. A kosu má tam,kde sa nachádza zomierajúci... Alebo neviem... A nedávno sa mi sníval sen,kde sa po mojom dome preháňalo niečo zlé. Ráno som sa zobudila,všetko ma bolelo a aj napriek tomu,že bývam s rodičmi (ešte), cítila som,že sa v mojrj izbe nieči deje. Bol tam nezvyčajný chlad... A to som mala radiátor na maximum. Potom som vyhrabala od nás bielu sviecu čo nám starká kedysi priniesla... Neviem,či je posvätená,ale ja neverím v Boha. No nič proti nemu nemám.... Ale späť... Proste som ju zapálila (babka ma raz učila,ako sa to robí,svieca sa položí na uprataný stol a pod.) a poprosila anjela aby mi pomohol. A to ma ešte napadlo,že niekedy mám pocit,že je so mnou niekto. Ja ho nazývam anjelom... Neviem to vysvetliť,ale je to zvláštny pocit. Akoby bol stále pri mne...
Viem,že to znie fakt čudne,ale prosím,verte mi. Prípadne,nemáte kontakt na nejakú pani/pána,čo by mi vedeli ohľadom tohoto niečo povedať (ale nie psychiatra. Chápem,že je to divné).... Tak,ďakujem
A keď niekto niečo napíše, ty si to prečítaš a potom nezvykneš mať také divné pocity, že ten dotyčný to má už spočítané? napríklad taký Benedik...?
fotky neriesim, ale mam to podobne ako Geralt, obcas niekoho vidim a prejde mi hlavou taka myslienka, ze proste v kratkom case zomrie a aj sa potom dozviem, ze zomrel... nastastie sa to nestava casto a niekedy sa snazim znizit moju vnimavost, casto si vravim, ze by som chcela zit ako normalni ludia, v klude
Tiež sa mi to stávalo velakrat alebo som zazrel dakto von a prebleslo mi hlavou oh ona zomrie no a do 2 týždňov sa tak stalo.
- Geralt z Rivie
To co je za chujovinu...