Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vkuse som nešťastná, prečo je to tak?

pomoccc

No tak som tu. Jej ako ste sa rozpísali. Ďakujem za odpovede. No keď tak rozmýšľam chýba mi láska a teda priateľ ale to len ja chcem tak neviem či to naozaj je to čo potrebujem.

Geralt zRivie

Viesco ja mám nato taku specifik radu a to zeeeee by si mala začať pit... vážne vieš keď vypijes tak ti je fajnucko blahobyt no proste vtedy sa ma tvoja duša ako v raji... NO.. ale dosť bolo polenyzovabia. Takže.. tak... uvidíš pomoze ti to :)

- Geralt ž Rivie

kafe

lebo vnútro sa kŕmi zážitkami, aktivitami, spoločnosťou ľudí s ktorými ti je dobre, realizovaním/vyjadrením svojho JA. Ty síce MÁŠ, ale zabúdaš BYŤ, starať sa o svoju dušu. O ňu sa staráš tak, že si dopraješ príjemné pocity - šport, príroda, umenie, priatelia, rozvíjaš svoje talenty - realizuješ sa. Tak, že cítiš, uvedomuješ si čo cítiš, si vďačná, pochváliš samu seba, vieš sa oceniť, uvedomiť si AJ svoje klady... a takéto pocity v sebe pestuješ, pripomínaš si a vyhľadávaš.
Aj vec vyvoláva pocit v človeku. Dá sa obrovsky tešiť aj z nových topánok, dobrého jedla, len to treba trénovať, ceniť si/ďakovať že takéto veci mám, vedieť si vybrať kedy vec naozaj potrebujem a nekupovať len tak.

Nesnadko

Preteba - ale to si uvedomis az ked tie peniaze a blahobyt mas. Vies ked byvas v socialnej ubytovni, tak vsetko na svete ta nuti poriadne zabrat a vyhrabat sa z toho.
Kiwi - robit radost inym je velmi tazke. Ked darujes malu vec, tak si skupy, ked velku tak frajeris... a samozrejme polovica rodiny nas zacala neznasat, hoci som od nikoho nic nedostal a vypracoval sa tvrdou robotou - ani nicim nefrajerim, ale co si mam kupit Fabiu, ked idem na navstevu? Ja to vnimam, ze ludia maju problem sami so sebou, ze tak nedokazu zabrat a dostat sa zo sraciek.

Preteba

Nesnadko, toto je presne ten príklad, že sa ženieme za niečím, čo nás nenaplní. Pravá podstata a naplnenie života nie je v materiálnej sfére.