Vkuse som nešťastná, prečo je to tak?

pomoccc

No tak som tu. Jej ako ste sa rozpísali. Ďakujem za odpovede. No keď tak rozmýšľam chýba mi láska a teda priateľ ale to len ja chcem tak neviem či to naozaj je to čo potrebujem.

Geralt zRivie

Viesco ja mám nato taku specifik radu a to zeeeee by si mala začať pit... vážne vieš keď vypijes tak ti je fajnucko blahobyt no proste vtedy sa ma tvoja duša ako v raji... NO.. ale dosť bolo polenyzovabia. Takže.. tak... uvidíš pomoze ti to :)

- Geralt ž Rivie

kafe

lebo vnútro sa kŕmi zážitkami, aktivitami, spoločnosťou ľudí s ktorými ti je dobre, realizovaním/vyjadrením svojho JA. Ty síce MÁŠ, ale zabúdaš BYŤ, starať sa o svoju dušu. O ňu sa staráš tak, že si dopraješ príjemné pocity - šport, príroda, umenie, priatelia, rozvíjaš svoje talenty - realizuješ sa. Tak, že cítiš, uvedomuješ si čo cítiš, si vďačná, pochváliš samu seba, vieš sa oceniť, uvedomiť si AJ svoje klady... a takéto pocity v sebe pestuješ, pripomínaš si a vyhľadávaš.
Aj vec vyvoláva pocit v človeku. Dá sa obrovsky tešiť aj z nových topánok, dobrého jedla, len to treba trénovať, ceniť si/ďakovať že takéto veci mám, vedieť si vybrať kedy vec naozaj potrebujem a nekupovať len tak.

Nesnadko

Preteba - ale to si uvedomis az ked tie peniaze a blahobyt mas. Vies ked byvas v socialnej ubytovni, tak vsetko na svete ta nuti poriadne zabrat a vyhrabat sa z toho.
Kiwi - robit radost inym je velmi tazke. Ked darujes malu vec, tak si skupy, ked velku tak frajeris... a samozrejme polovica rodiny nas zacala neznasat, hoci som od nikoho nic nedostal a vypracoval sa tvrdou robotou - ani nicim nefrajerim, ale co si mam kupit Fabiu, ked idem na navstevu? Ja to vnimam, ze ludia maju problem sami so sebou, ze tak nedokazu zabrat a dostat sa zo sraciek.

Preteba

Nesnadko, toto je presne ten príklad, že sa ženieme za niečím, čo nás nenaplní. Pravá podstata a naplnenie života nie je v materiálnej sfére.