Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vkuse som nešťastná, prečo je to tak?

Nesnadko

Ja mam to iste - velky dom, luxusne auta, dovolenky v exotike aj viackrat rocne, vlastnu prosperujucu firmu a spominam na casy ked sme byvali v socialnych ubytovniach, cestovali mhd, ratali sme kazdu korunu, aby sme vyzili. Neviem, ale vtedy som sa citil byt ovela stastnejsi. Je to paradox, ale ked si clovek splni sny v 45 rokoch, tak ma pocit, ze akoby sa niekam zakopal do bavlnky a uz ho nic necaka. Ked som si kedysi na nieco setril, tak som sa velmi tesil, ked som si to kupil. Teraz, ked si mozem dovolit kupit v podstate cokolvek, tak ma to nebavi a ani si to nekupim - uz z toho nemam tu radost...

simiona

Mozno si nestastna, lebo zijes podla inych, podla noriem, ale nie tak, ako by si chcela naozaj ty. Alebo si ziskala vsetko co si chcela na ukor druhych.

A tymto chcem pozdravit eriku c. zo zahranicia. Pred niekolkymi rokmi si cez postel dosiahla, co si chcela. Ale si naozaj stastna? Nemyslis kazdy den na to, ze sa ti to moze vratit?

kiwi

Chyba ti poriadny sex :)
aj ked zhorime v pekle podla tu pritomnych sektarov, lebo toto uz nie je viera, ale fanatizmus.

Tomas12345

Mozno preto ze ti chýba silná viera v Boha. Vsetko okrem toho je len márnost. Najkrajsie to vyjadruje biblický kazateľ ked prirovnava vsetky cinnosti pod slnkom , vsetky pozemske veci za márnost , ktoré napriek tomu že ich mal, tak sa nevedel z nich naplno tesit.

Lesly1

Ja mam presne ten istý problém.. Mam všetko ale som nešťastná.. Neviem ako... Cieľ? Všetky som stratila minulý rok.. Odkedy som stratila priateľa a prácu... Čiže... Viem co prežívaš

nicollette12

Toto je zas ten isty pripad, ako tu pisalo jedno dievca ze tiez ma vsetko na co pomysli, ale je nestastna... a vyjadrim sa k tomu rovnako, nestastna si, lebo sa nudis a nemas v zivote ziadne ciele, na nic nemusis makat, aby si to mala, ale vsetko ti je nosene pod nos.... najdi si nejake cinnosti, ktore ta budu zamestnavat a budes zaroven citit ze nieco pre seba robis, mozes pomahat inym rodinam financne, ktore na tom nie su tak ako ty, alebo zacni cvicit, budes mat nejaky ciel aspon, potom ma este napadli nejake rucne prace,(hackovanie, strikovanie) alebo malovanie, kde by si si mohla aj zarabat tym a potom tie peniazky venovat detickam ktore to potrebuju, ved vsade medializuju kopec rodin s chorymi detickami, kde zhanaju financnu pomoc.... da sa robit vselico ak mas peniaze a zaroven si nestastna, takto pomozes a budes mat zo seba dobry pocit :)

Jana Lukacova

pomoccc:... pretože pozornosť sústreďujete navonok, očakávate, že k Vám príde od niekoho/ z niečoho...šťastie (vnútorný mier) je však stav vnútornej rovnováhy...ak sústredíte pozornosť do seba, možno dôjdete k uvedomeniu, že Vám prežívanie šťastia blokujú nevysporiadané emócie zo situácii, ktoré ste prežila...ak sa im povenujete (prejavíte ich) budete si aj viac vážiť, to, čo máte a uvedomovať si, čo Vám v živote prináša/prinesie najväčšiu radosť...

DoktorExitus

Lebo maš všetko čo chceš a nedokážeš si to vážiť, preto ťa nemá čo tešiť alebo nemaš niekoho s kým by si tu radosť dokazala zdiielať.