Vysvedčenie a rodičia - riziko

Príspevok v téme: Vysvedčenie a rodičia - riziko
dajtesipozor

Prečo robíte z vysvedčenia takú vedu ? Podľa mňa je to prehnané, keď na svoje deti kričíte, nebodaj ich za to aj bijete. Ničíte svojím deťom psychiku a uvedomte si, že sa môže stať aj to najhoršie.
Áno, presne to. Koľkokrát som počula prípady, keď sa dieťa zabilo pre zlé vysvedčenie. Zo strachu z toho, že si ich rodičia podajú ? Veľakrát.
Pamätajte si. Vysvedčenie je len zdrap papiera a deti si za to nezaslúžia byť trestané !!
Zamyslite sa, ak nechcete prísť o svoje dieťa.

nicollette12

Tak samozrejme ze na dieta treba aj trosku pritlacit ci sa tyka ucenia, ale urcite nie som zastanca nazoru ze by sa mali deti bit za vysvedcenie a celkovo za zle znamky.... a kazdemu, aj vynikajucemu ziakovi sa moze stat ze dostane 5, nielen raz.. A velakrat su ucitelia v tejto dobe zasadnuty na niektorich ziakov, takze to vobec nie je spravne aby sa dieta za to trestalo... A v prvom rade je to o tom dietati aby pochopilo ze skola sa mu zide v zivote ale je jedno ako sa uci, hlavne ze tu skolu spravi... to je moj nazor

Cyts

Ja som si vysvedcenie vzdy falšovala, od strednej teda. Mama nikdy nevedela pochopit ze na matiku nemam bunky. Kricala po mne a idvtedy som sa zatala a nikdy rodicom nehovorila znamky. Bola som ticha a nerozpravala. Nikdy som nebola pre mamu dost dobrá, ci som dostala jednotku alebi dvojku. Nikdy. Či som si obliejla to co sa mne paci (nic vyzyvave) a ona s tym nebola spokojna. Odvtedy som aj taký clovek. Negativny, myslienky na vsetko zle..
Suhlasim s tvojim prispevkom. Ja stale tvrdím ze niektorym by mali zakazat robit deti.

Mimochodom, polrocné "vysvedcenie" sa vola výpis známok. O nič teda nejde.