Plačem z pesničky

Príspevok v téme: Plačem z pesničky
Mia-fae

Ahojte. Asi je to divne a neviem si to vysvetlit.. Vzdy pri jednej jedinej pesnicke (bez spevu skôr akoby melodia iba) sa rozplacem. Uz ked pocujem prve tony v prvych sekundach. V hlave mam zrazu obrazy miest na ktorych som akoby uz bola ale neviem ci je to tak. Vzdy tie iste. A citim sa zvlastne. Na jednej strane je to radost (asi) ale na druhej strach. Velmi mi nieco pripomina a neviem si spomenut co. Nechapem to, pretoze pri inych sa mi to nedeje. Nie je to taky typicky plač od dojatia lebo je ta melodia taka krasna. Toto je uplne ine. A hlavne tie veci v mojej hlave. Tie miesta. Znie to asi psycho ale fakt tomu nerozumiem.

Turtle Hope

Ahoj Mia-Fae.. písala si o tom, že cítiš aj radosť aj smútok, ale veľa sa tu hovorí len o smútku. Pesničky dokážu vyvolávať rôzne emócie, dobre to poznám, no napadlo mi, či to v tvojom prípade nebude práve pozitívna spomienky.

Možno Ti tá pesnička pripomína niečo pekné a je ti ľúto, že to nemôžeš vrátiť.

Možno, ak sa na to pozrieš z tejto pozitívnej stránky, tak sa Ti podarí lepšie pochopiť, prečo ťa dokáže tá pesnička natoľko rozcítiť.

Mia-fae

Ďakujem za rady. Tiež ma napadlo niečo s minulymi životmi a podobne veci, uvidim ešte s kym to budem riešiť. Ono išlo o to že pri inych pesničkach sa mi to nedeje a preto mi to prišlo zvlaštne. Dakujem teda za rady a nazor :)

kiikii

no tak to si objavila ameriku. ja to mam tak pri kazdej pesnicke.
hlavne ked si pustim slager, vtedy placem najviac, ale nie od dojatia...

MnJ

Stalo sa ti v detstve nieco zasadne? Moze to suvisiet s detstvom, kedy si piesen pocula a hlboko sa ti dostala do vnutra. Alebo ide o zazitok z minulych zivotov. Regresna terapia ti moze pomoct ;)

este1anka

Zrejme máš v sebe nejaké nevyjadrené emócie. Len kľudne plač, vždy keď budeš doma sama. Ja som to tiež robila, emócie sa uvoľnili a cítim sa omnoho viac slobodná

Geralt zRivie

Tak vieš hudba ma silu pusti si trebárs priscillin song a tiež ta rozplace je to už rok čo som bol na jej hostine dokonca to aj ostatných rozplakali.. škoda že nebol somnou Marigold.

Geralt zRivie

Tak vieš hudba ma silu pusti si trebárs priscillin song a tiež ta rozplace je to už rok čo som bol na jej hostine dokonca to aj ostatných rozplakali.. škoda že nebol somnou Marigold.